Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Czy gdyby to byla dziewczyna, z ktora i tak wczesniej mialem kontakty seksualne, a po takich zabawach przychodzilaby do mnie na wiecej seksu, i chetnie wypijala taki afrodyzjakalny wywar, byloby to niemoralne tylko dlatego, ze bym sklamal co do skladu takiego wywaru?
Żeby dać jej więcej przyjemności musiałbyś sam coś zjeść np. Opiaty żeby móc dłuuużej.
A tak to przyjemności dasz jej tyle co zwykle. Resztę da jej mmc.
Zresztą po co? Żeby Ci robiła reklamę na mieście?
Jej dac troszke odrobinke 3mmc, pentedronu lub GBL, do tego dobra muzyka, klimat itd.
Jakie z tego korzysci?
- dac np. malo doswiadczonej kobiecie tak dobry seks, jakiego jeszcze nie miala (bo jak wiadomo niektore kobiety przez blokady psychiczne sa dosc ozieble i maja problemy z orgazmem)
- spodoba jej sie i bedzie chciala jeszcze
- zrobi ci dobra reklame
- tobie tez jest lepiej, gdy widzisz, ze jej jest bardzo dobrze - no i chuj z tego, ze na wspomaganiu?
Oczywiscie, nie robilbym z normalnej dziewczyny narkomanki, ani nie gwalcilbym dziewczyny, ktora by seksu nie chciala, ale zastosowanie niewielkiej dawki narkotyku jako afrodyzjaka dla takiej nieogarnietej w temacie osoby uznalbym za prezent dla niej, cos pozytywnego.
Jak ja sobie wyobraze, ze gdybym nie znal tematu narkotykow, i bym sie go bal, a jakas kobieta dojebala by mi 3mmc do drinka po czym zrobila by mi profesjonalnie loda - no kurwa, to byloby bardzo fajne doswiadczenie. Nie czulbym sie zgwalcony, tylko zajebiscie zadowolony.
Pachnie feminizmem. Nie robmy z kobiet ofiar. One sa takimi samymi ludzmi, jak my. Jestem za rownouprawnieniem.
Moralnosc jest wzgledna.
spiewaq pisze:Pachnie feminizmem. Nie robmy z kobiet ofiar. One sa takimi samymi ludzmi, jak my. Jestem za rownouprawnieniem.
A co do tematu, albo ja przekonaj, albo daj se spokoj. Kazdy decyduje za siebie, chcesz czy nie musisz to uszanowac. Jakby mi ktos zarzucil na nieswiadomce cos, czego bym nie mial zamiaru brac, bo on uwaza, ze to fajne, to bym sie ostro zdenerwowal.
Jakis pedal stwierdzi, ze walenie sie w dupe jest fajne, ale Ty jeszcze tego nie wiesz, zarzuci Ci cos co zmieni twoja percepcje i Cie wyrucha, zeby pokazac Ci jakie to fajne dla niego, to bedziesz zadowolony?
Nie kazdy jest fanem ketonowych stanow, sa ludzie co sprobowali i stwierdzili, ze to nie dla nich i nie chca wiecej, zacznie jej serce walic, sie poshizuje, przestraszy i tyle bedziesz mial.
spiewaq pisze:Moralnosc jest wzgledna.
Nie mam nic wiecej do dodania w temacie.
metylon a w zasadzie perwersje po nim z moja pania
poznalismy przypadkiem po jednej z imprez i oboje to uwielbialismy do czasu kiedy widzimy ze tolernacja jest obecnie straszna,nonsens imo brania bo zjazd po metylonie jest uhh masakra.
probowalismy modyfikowanego mefa ale jednego razu myslalem,ze mnie rozerwie,chyba przedobrzylem i odpadl.
Generalnie uznaje,ze wtedy po wzieciu metylonu lozko jest mega,szukam obecnie czegos co zastapi metylon,najlepiej i jego zjazd.
Jakies sugestie?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.