Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5383 / 990 / 0
BDO zamarza w temp ponizej 21 stopni. Nie jeden juz kawalek lodu odbieral i chuj wi co z tym zrobic a juz by se polal. Idac na miasto w majtkach trzeba nosic zeby nie zamarzl.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 328 / 24 / 0
Przecież każdy praktycznie ma teraz dostęp do GBL. Ja tam to BDO pierdolę i sram na to, serio brzuch mi to wyginało w każdą możliwą stronę, a jedyne co na to pomagało, co jest dziwne, to kolejna polewka. No poważnie, zdychanie na imprezie balon z brzucha to nie to, o czym marzę :)

Tylko giebels.
  • 906 / 36 / 0
No ale z gieblem teraz taka sytuacja prawna jest, że może niedługo z rynku zniknąć.
297 dni czystości (05.01)
  • 328 / 24 / 0
Niby racja, ale są dwie opcje, żeby ten myk obejść. Możesz zrobić zapasy, albo co lepsze wkręcić się w towarzystwo tym handlujące. A wiadomo, ceny nie będą małe jak kiedyś, tak więc ciągi się nie opłacają. A myślę że 200zł + przesyłka, za 250ml jest spoko ceną, która tak czy siak przebija imprezy alkoholowe. Przelicz sobie ile na czysto wydajesz na alko na melanż, a ile przy polewkach GBL. Mi na imprezę schodzi około 5ml, więc nawet licząc 200ml za 400zł ( %-D ) wychodzi balet za 10zł.

Polałem sobie jeszcze na testy tego BDO, co by się przekonać jak to gówno ryje brzuch :-D Niedługo lecę na randkę, zarzucę chyba jeszcze loperamid, co by się nie zesrać %-D
  • 906 / 36 / 0
Jeśli ktoś jest w stanie polewać g tylko na imprezie i zakładając bezpiecznie że bawi się tylko w weekend to jest to najekonomiczniejszy drag jaki istnieje owszem.
A jeszcze jakby jakimś cudem człowiekowi udało się dorwać do beki z gieblem za normalną chińską cenę to o kurwa :gun:
297 dni czystości (05.01)
  • 356 / 7 / 0
mój iomek twierdzi ze budyn go lepiej czesze niz GBL . dla mnie to dziwne ale napewno działa dluzej i przez to zwala jest lzejjsza
  • 5985 / 1237 / 43
Ja powiem tak.
GBL znam od ponad czterech lat.
BDO od kilku miesięcy.
G - B
Remis.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 714 / 48 / 0
Z tym magazynowaniem gjebla to uważajcie. Każdy kto zamawia musi się liczyć z ryzykiem wpadki (prędzej czy później), bagietowanie itp. Przeszukanie i znalezienie = przypał o nielegal ;)
  • 235 / 28 / 0
Sinnis pisze:
A jeszcze jakby jakimś cudem człowiekowi udało się dorwać do beki z gieblem za normalną chińską cenę to o kurwa :gun:
A jaka jest ta normalna, chińska cena?
  • 356 / 7 / 0
właśnie sie dziwie demonizowaniem BDO skoro po GBL zwała była zdecydowanie większa przez jego szybkie i krótkie działanie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.