Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 1450 / 18 / 0
The Tourist pisze:
C9H13N pisze:
też miałem problemy z wymową- dokładnie mówiłem za szybko i niewyraźnie. Nie mogłem tego ogranąć.

Zasnąłem bez problemu- może dlatego, iż wziąłem tabletkę na wysokie ciśnienie, %-D

dziś biorę 300mg.
O widzisz, zaintrygowałeś mnie - cóż to za tabletka i czy jest na receptę, a jeśli nie to czy są jakieś alternatywy bez recepty?
Mam ogromny problem z zasypianiem po ketonach, właśnie przez długotrwale podniesione ciśnienie, myślę, że to mogłoby być jakieś rozwiązanie...

dziadek mi dał tą tabsę. Idź do apteki i popytaj się o najlepszy bezreceptowy lek na obniżenie ciśnienia. :-)
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 350 / 4 / 0
metedron sniff + butylon sniff = MIAZGA :))
  • 182 / 1 / 0
oO obie te sybstancje najlepiej wpierdalac oralnie #_#
  • 105 / 2 / 0
opia375 pisze:
Jak się ma sprawa z dawkowaniem? Bo duże rozbieżności widzę. Ważę ok. 45kg, jestem kobietą ...
Ja na Twoim miejscu przeczytawszy wnikliwie poprzednie posty wziął bym 250 ;)
  • 15 / / 0
300 metedronu i 200 metylonu oczywiście oralnie. Działanie w peaku to ogólny nieogar, duże problemy z pisaniem na klawiaturze, oczopląs, ładnie wkręcająca się muzyka, zawieszki, mnóstwo pomysłów z niechęcią ich wykonania, chaos w głowie i poszukiwanie tej euforii.. Naspidowanie? Zdecydowanie nie. Ogólnie trudno powiedzieć czy było dobrze bo w porównaniu z mefem miks taki przegrywa o klasę. Rzeźnia bez większej radości. Byłem zdrowo ućpany, ot tyle. Z perspektywy czasu wydaje mi się że być może przesadziłem z dawką, ale z drugiej strony i tak miałem taką świadomość niedosytu, a przy mniejszej ilości łapnąłby mnie wkurw.
Uwaga! Użytkownik Bonhart nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1041 / 4 / 0
Mnie się podoba. :-D
Poszło jakieś 200mg jednak, tak na oko. Nie ma nieogaru, a bardzo pozytywna euforia. Wlazło po jakichś 30 min i trwa już godzinę. Niestety, szczękościsk zauważalny.

Następnym razem jebnę więcej! :D
Ostatnio zmieniony 04 listopada 2010 przez Opia, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 350 / 4 / 0
Chris pisze:
oO obie te sybstancje najlepiej wpierdalac oralnie #_#
Zapierdol 150mg sniff metedronu + 80mg butylonu sniff ,to zobaczymy :)
  • 2012 / 84 / 0
Ja wlasnie przetestowalem, Cos pieknego, to sie nazywa predkosc i speed 8-( :nuts: :diabolic: Lamalem stoly kutasem ;] Wmiarowo, euforia tez "wyczuwalna. Poyebao me sie w baniaq %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 350 / 4 / 0
ooo widzę Wujaszek Pagayozz wrócił do łask :D Dawno Ciebie tutaj nie widziałem (w dziale ogólnym).
Mówisz ,że konkret ?
Zapierdol z butylonem ,bez kitu jazda opór.

A tak OT. Dalej szponcisz z Kotem ?:)
  • 2012 / 84 / 0
Nie, jebac kot ;) Zajebalem z bufedronem, tj. napisales 150 mete + 80 butylonu tylko zamiast butylonu to bufedron i na peaku jeszcze oralnie metylon dorzucilem. Bardzo spidujaca faza. metedron w nos calkowicie inaczej klepie, zamiast euforii jest speed.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.