Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
jesli ktos jest zydem i nosi spodnie reebok to ty niemozesz ich nosic bo tez bedziesz zydem ??
jak ktos pali bucha i rozjebie sie na psach to jak ty palisz bucha znaczy ze jestes frajerem ??
sam jestem ciekawe dzialania popersa i se zamowie niedlugo z allegro tylko nie te polskie taboo te imitacje tylko zagraiczne np rush amsterdam itp i pierdoli mnie to ze jakis gej tam tego uzyl czy cos
Rodzynka pisze: Nie prawda, ja wiem dla kogo został stworzony poppers (a w zasadzie azotyn amylu czy tam butylu ;) )
Dla osób które zatruły sie cyjankami ! Gdyby był tylko dla pedałow to w ksiąze do preparatyki organicznej środków leczniczych z 1970 roku nie byłoby opisu syntezy a jest :P
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Ja używam Reds'a, ostatni na dole po prawej na stronie: poppers.pl. Kiedyś udało mi się niuchnąc 30 ml, różnica w odczuciu spora, dostępność mierna, niestety...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.