Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
ODPOWIEDZ
  • 1487 / 91 / 2
Re: H4CBD
Nieprzeczytany post autor: stuk »
@245trioxin Nie paliłem izolatu tylko fake bucha z h4cbd 50 procent, był zielony, a potem zrobił się szary.Ja lubię chemiczne rzeczy palić.

scalono - db

@245trioxin To brązowe to zioło, było zielone, ale potem się zrobiło brązowe.Dobrze uspokaja tylko jak słabe benzo po tym wynalazku dobrze się śpi dupy nie urywa, ale dobrze ze stymulantami się komponuje.Z zwykłym ziołem też dobrze wchodzi, najpierw spalisz ten wynalazek potem dobrze wchodzi zioło zwykłe.10 zł za gram w wielosztuku zamiast ćpać palisz mocniejsze cbd i tyle, zamiast fajka.Wiem, że ten eliquid się pali i mój błąd, że nie nasoczyłem tym zwykłego cbd.Nie mogłem dostać epeta do tego cuda.To nie jest klepak tylko uspokajacz.
action movie:gun:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu

Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.