18 kwietnia 2022badzingla pisze:
Ogólnie to dobra faza, po czym to faza? Taka faza by mi zbrzydziła ten narkotyk po którym ona jest na pewno
1 Z powodu niesamowitej zwał już nigdy nie tknę się 4mmc choć i tak już do obecnie nie ma
2 Z powodu trzech okropnych wykręt po mj za trzema ostatnim razami też stwierdziłem, że już raczej nigdy więcej.
3 Przy buprze natomiast przez 3 dni wymiotowałem jak kot, nie byłem się w stanie napić szklanki wody.
4 Obecnie mi to przeszło ale po roku brania fety zaczął mnie odpychać jej zapach do tego stopnia, że miałem praktycznie rok przerwy.
5 po absolutnym 4 dyniowym przesadzeniu z ketonami miałem takiej moralniaka, że nie brałem ich od ,lutego/marca? Do praktycznie czerwca.
Ale należy pamiętać że każdy jest inny i inaczej reaguje na różne substancje
Tylko zastanawiam się jak mogę być nadal na tyle głupi, że mimo tego wszystkiego zdarzają mi się wieczne powroty do tej zjebanej używki, którą szczerze pogardzam całym sobą.
30 marca 2022saylisko pisze: Witam
Mam pytanie. Czy mozna zbrzydzic do siebie narkotyk tak aby nie miec chceci juz go brac-przypomniec sobie jakas sytuacje ktora odpycha cie od tej substancji.
Chodzi mi glownke o beta ketony.
Wóda mi się 'przejadła' , rzygałem , srałem, kichy rozjebane i mam wstręt na sam widok czasami, a jak powącham fuu. Nie pije mocnych alkoholi już kilka lat.
Niektóre używki zbrzydły mi z wiekiem - jak marihuana, paliłem i chuj nawet mnie za darmo nie namówisz.
A na widok jakichkolwiek tabletek - powyżej 5 , odbija mi się thiocodinem i Acodinem- to samo rzyganie wielokrotne i mózg omija myśl o ich zdobyciu choćby.
Nie raz w przeciągu tych dwóch lat miałam posypane kreski, na imprezie z koleżanką będąc częstowała mnie za każdym razem - jak posypała mi kreskę raz to ta kreska leżała na stole 2 dni dopóki nie wyjechałam. Tak mi obrzydło, że nie ruszę jeszcze dluuuuugi dluuuuugi czas.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.