Ty na serio uważasz, że 14-latka może chcieć się zgodzić na seks z kimś o tak o i wszystko cacy? Nie widzisz w tym nic podejrzanego? Gdzie się zaczynają granice Twojej empatii? 13 lat? 12? A może lubisz ten hamerykańskie powiedzonka w stylu "ready to bleed, ready to seed" czy jakoś tak?
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
07 marca 2022Błazen pisze:Wyrucham Cię w dupsko, kundlu, aż Cię kukle będą swędzieć. To nie groźba. Po prostu wydajesz się taki otwary, aż się prosisz o to. Kundel nie da, Pan nie weźmie. Fajna logika, co? Ale że kurwa nawet na tak chorą logikę łapią się dziewczynki poniżej 14 roku życia... No bym się nie spodziewał, że hajp będzie zagłębiem takiego spierdolenia.04 marca 2022PeterDoherty pisze: Suka nie da pies nie weźmie - tyle w temacie.
I jeszcze jedno: "NA TEMAT" NIEDOUKU PIERDOLONY!!!
22 stycznia 2022HighwaytoHEL pisze: Do tego czasu jak mnie nie aresztowali to musiała blefować, aczkolwiek adwokat jest ogarnięty itd. Gościówa chciała po prostu spartolić mi życie, namawiała do samobójstwa, publikowała moje dane i moje miejsce zamieszkania. Oby ją karma dosięgła. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Na szczęście znalazłem kogoś bardziej odpowiedzialnego
Znam podobny przypadek. Moja koleżanka przeruchala się ze swoim najbliższym przyjacielem, który był również przyjacielem jej byłego który ją zdradził. Po wszystkim powiedziała że ją zgwałcił
Że takie kurwy chodzą po świecie
@Błazen no dobra ale o czym Ty piszesz, skoro dziewczyna następnego dnia mu napisała że jej się podobało to jaki to był gwałt?
Rozumiesz, do czego piję? Jakiś wypłosz z za krzaka mówi Ci, że: "Ziomek! To nie moja wina, ona sama chciała. Nie wiedziałem... Beee...", a Ty mu od tak wierzysz? A jak by wychodził z Twojego domu z Twoim telewizorem pod pachą albo lapkiem i powiedział: "Ty, ja jestem od X, znasz X, tylko telewizor pożyczam, sorry, mogłem wcześniej powiedzieć", to byś mu uwierzył, że pożycza?
Każdy niewinny, wszyscy święci, a więzienia pełne są ludzi dobrej woli. To system. To państwo. To życie, ale nie ja. Ja? Ja jestem niewinny. Ja nie przewinił. Ja ze łsi, pane, mozgow u mnie niet.
Nie wiem, kurwa, ale w więzieniu przynajmniej gdyby autor tematu zaczął gadać o takich rzeczach, to by go przecież naprostowali szczotką od kibla przez odbyt bardzo szybciutko.
Wchodzi do celi, pytają: za co? Odpowiada: no wiecie, rozumicie, takie tam, ona chciała, potem nie, ple ple ple... Oni: gwałt? On:... No ale chuje gwałtowne dostają ochronki. Wiem, w głębi duszy ktoś gdzieś kiedyś takiego człowieka skrzywdził mocno, być może zgwałcił lub molestował. A potem różnie to bywa, ale przeszłość tłumaczy teraźniejszość, nie usprawiedliwia jej.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Pytają się za co? O ile tu można skłamać bo nie masz papierów, o tyle w areszcie śledczym i dalej już tak łatwo nie będzie.
Wątpie żeby autor poniósł jakiekolwiek konsekwencję. A co do tej sprawy to bez sensu ją rozdmuchiwać.
Być może ktoś celowo założył taki temat żeby wywołać tzw. gówno burze ale moim zdaniem wszystko już zostało powiedziane na ten temat.
04 marca 2022visitorQ pisze: Serio wierzycie, że autor tematu ma 18 lat? Że nie poznał, że dziewczynka ma 13-14 lat? Te jego tłumazenia sa tak głupie, że aż śmieszne. Do tego na pierwszym spotkaniu ją wódką częstował i się do niej dobierał. Bardzo dobrze zrobiła, że poszła z tym do kogoś z dorosłych.
Jebać pedofili tyle w temacie.
Natomiast pytanie: do teraz nie było żadnych aresztowań, wbijania na chatę i nic, natomiast gościówa dalej zamieszcza w mediach społecznościowych mój wizerunek, miejsce zamieszkania etc. Pisała również do mojej dziewczyny. Czy jest możliwe że do teraz policja nie zareagowała, ale po takim czasie wbiją mi na chatę?
Proszę o scalenie postu
W poprzednim poście zapomniałem napisać że delikwentka mówi iż sprawa ruszyła, i dostała pismo że niedługo będzie miała przesłuchanie, ale to jej słowa. Czy po takim czasie jest możliwe że sprawa ruszyła?
05 marca 2022nieuzalezniony4 pisze:Samo to że jesteś zesrany świadczy o tym że coś się tutaj nie zgadza, moim zdaniem hyperreal powinien być od 25+ roku życia.29 października 2021HighwaytoHEL pisze: Piszę tutaj ponieważ jestem zesrany a wy się znacie na prawie
mam 18 lat, poznałem dziewczynę na koncercie, non stop mnie komplementowała, mówiła że ma 15 lat (miało być skończone, okazało się że nie ale dopiero po fakcie), umówiliśmy się na randkę. Zapytałem jej czy pije i czy chce się napić, odpisała że tak i chętnie. Kupiłem smakową wódkę, ona wypiła jeden kieliszek, ja 250 ml. W trakcie randki zaczęliśmy się całować, i wylądowaliśmy w lasku. Przy każdym pocałunku gdzie indziej niż usta, szyja i uszy oraz zdjętej części garderoby (przed zdjęciem) pytałem się ją o zgodę. Gdy w trakcie akcji powiedziała mi że to jej pierwsza taka akcja, pytałem się ją przez 5 minut czy chce kontynuować, cały czas twierdziła że tak. Doszło do oralu.
Można prosić o aktualizację stanu rzeczy? Czy delikwentka poszła na policję żebyśmy mieli aktualny obraz sytuacji.
Oczywiście wiem że nieświadomie mogłem wyrządzić jej krzywdę, nie chciałem tego, i mam nadzieję że poradzi sobie z tą sytuacją, i wiedząc że nie jest legalna, lub się jej to nie podoba nigdy bym się do niej nie dobierał. Wystarczyło powiedzieć "nie", tyle że go nie powiedziała.
scalono na prośbę - ss
"Wysoki Sądzie, ona sama chciała. Nie mówiła nie. A że miała 14 lat? Skąd miałem wiedzieć. Legitymacji szkolnej przecież nie sprawdzałem. W sumie mogłem sprawdzić, ale po co, skoro mówiła, że ma 15 lat? No jakbym wiedział, że ma 14 lat, to bym nie rozpijał jej, no bo od 15 roku życia to już w sumie na legalu można chlać, co nie?".
I jeszcze mówisz o niej, że nie wiesz, że nie była "legalna"...
I nie bój się więzienia. Nic Ci nie będzie, niestety. Masz 50 procent szans na umorzenie, a jeśli nie umorzą, 50 procent szans na wyrok w zawieszeniu. To sporo, co? Lubisz liczby? Gdybyś trochę więcej uwagi do nich przykładał, to byś tu nie siedział i nie pisał swoich kocopołów.
A wystarczyło powiedzieć "nie". Nie, nie będę uprawiał seksu z 14-latkami. Nie będę rozpijał nieletnich. Mogłeś powiedzieć nie. Ale zrobiłeś znacznie więcej. I co, teraz wielka afera, ja niewinny?
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
Jezu, ja po prostu nie wierzę, że Ty piszesz to, co piszesz. Naprawdę nie widzisz nic złego w tym, że gość wykorzystał seksualnie 14-latkę? Nic? Ani nic? A może sam byś chciał? Kurwa, w jakim ja kraju żyję... Z jakimi ludźmi...
Kojarzysz mi się z obrzydliwością. Wszystko, co w Tobie siedzi, brzydzi mnie. Kojarzysz mi się z człowiekiem, który nie widzi nic złego w tym, żeby bić żonę, bo zupa za słona była, a potem pójść do kościółka jak grzeczny, dobry i wąsaty katolik.
A, no tak. Za zgodą stron. Czy strona, któraś jest niepełnoletnia, ba!, małoletnia, może wyrazić zgodę? Masz rację: 15 i 18 lat to mała różnica. A różnica między 15 a 12? Też tylko trzy latka.
Nie mogę zrozumieć, dlaczego wierzysz mu, nie jej. Skąd wiesz, że gość mówi prawdę, a nie wybiela się? Ksiądz też powtarza spotkania z ministrantami. Za zgodą stron, co? A potem po latach nagle im się przypomina, że zostali wykorzystani. Nie mogli sobie przypomnieć od razu? Jak myślisz, Dlaczego tak się dzieje? Bo im dorosły popierdolił we łbie do tego stopnia, że nie wiedzą, co się stało. Taka trauma zostaje na całe życie.
Proszę o lekkie zejście z tonu i uspokojenie dyskusji; niepotrzebnie pojawiają się inwektywy. Rozumiem, że temat jest wrażliwy, ale tutaj rozmawiamy otwarcie, także na kontrowersyjne tematy i każdy ma prawo do własnego zdania. - starysteve
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/forestgumprunin.jpg)
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana
Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/dagmara_j._rouse.jpg)
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/1a12346x60.jpg)
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki
Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.