Okazuje się on być słabym antagonistą receptora CB1 i znosić częściowo działanie psychoaktywne THC
Co do THC to jednak wychowałem się na paleniu, chociaż mam 2 waporyzatory w domu i sprawdzałem empirycznie działanie, to jednak nawyk bierze górę. THC P. O. daje chyba najoptymalniejszy efekt w moim przypadku. Jednak takie rzeczy to tylko w razie własnej lub cudzej hodowli, z kupowanych sztuk to syzyfowa praca zbierać kawałeczki łodyg...
Dobrze podbija THC.
Ogólnie to wolę spożywkę i jak ostatnio samo thc 1,8gr to tak nie weszło jak z CBG teraz 0,28gr.
Polecam na relaks codzienny i inny, zawsze pomaga.
Teraz testowałem susz babci marysi wymieszany z cbd tej samej marki. Proporcje wynosiły około 40/60 i kurde nawet fajnie było gdy zwaporyzowałem tego więcej. Muzyka trochę lepiej do mnie przemawia, byłem spokojniejszy i jednocześnie pobudzony ale w inny sposób niż to robią stymulanty i nijak ma się to do stymulacji którą odczułem przed laty. Muszę spróbować jeszcze czystego cbg w niższej temperaturze bo pamiętam że wtedy efekty były u mnie najciekawsze. Tylko czy po tylu latach poniewierania mnie lekami psychotropowymi jeszcze to poczuję? W sumie to nie mam pewności czy to co sprzedawano lata temu pod marką spoko było rzeczywiście suszem cbg.
Na poprzedniej stronie zastanawialiście się czy cbg osłabia/wzmacnia działanie thc. Czytając reddita spotkałem się z wpisem w którym użytkownik tego portalu przekazał że cbg w jego przypadku przywraca fazkę thc gdy ta już zejdzie. Nie wiem czy to jest prawda, a same kanabinoidy jak i ich miksy działają różnie na różnych ludzi. Były też głosy o wzmocnieniu działania, o osłabieniu czy o zmianie profilu działania.
Polecicie może jakiś sprawdzony susz cbg do eksperymentów? Nie wiem czy nie naruszam tym pytaniem regulaminu i mam nadzieję że tak nie jest bo chodzi o coś legalnego na dzień dzisiejszy.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.