Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1078 / 93 / 0
Dobra vixa. Ja to tylko trypt + trypt, trypt + fene, trypt + DXM, fene + DXM, trypt + amph, lizer + DXM. MDMA to tylko z ziołem jak już, bo te kółka co spadają mi z nieba to tak mocne, że rozdaję na prezenty komu trzeba. LSD + psylocybina + MDMA brzmi fajnie, ale ze względu na co napisałem wcześniej to wolałbym bez molly. Ta substancja mnie tak nie jara. Zamiast tego mogę sobie spróbować LSD i grzyby i wtedy DMT, to ostatnie mnie bardzo lubi(:
  • 7 / 1 / 0
08 kwietnia 2021DzoBajden pisze:
Kwas, 40 minut później 2C-B i grzyby.
Jakie dawkowanie? Szukam tego po internecie i ciężko....
  • 3277 / 935 / 5
Dawkowanie indywidualne. Ja zazwyczaj wrzucałem około 100mcg kwasa i 10-20mg 2cb
edit
No i do końca poprawiałem 2cb i/lub ketaminą według widzimisię.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Ibogaina a uzależnienie od ketaminy: co pokazał jeden opis przypadku

Recenzowany opis przypadku opublikowany w „Frontiers in Psychiatry” opisuje 30-letniego mężczyznę, u którego po podaniu ibogainy ustąpił jednoczesny głód ketaminy, kokainy i alkoholu, a abstynencja utrzymała się przez 17 miesięcy. To relacja o jednym pacjencie (n=1), a nie badanie kliniczne — i właśnie od tego ograniczenia trzeba zacząć, żeby dobrze zrozumieć, co ta praca wnosi, a czego nie rozstrzyga.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.