Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 454 / 14 / 2
@pfu jakie dawki brałeś?

Ja testuję 150mg wieczorem od 3 dni. Mam tę homotaurynę ze SMART, fioletowe napisy. Zauważyłem, że mi się lepiej śpi i się troche boję, że cos tam wpakowali GABowego. Poza tym zastanawia mnie ten agonizm ale jednak antagonizm Homotauryny. Bardzo mało piszą o tym związku. Ale co ciekawe, jej wersja Acamprosate (N-acetyl homotaurine) występuje w leku Akamprozat (https://pl.wikipedia.org/wiki/Akamprozat) a konkretnie Campral. Tylko że tam dawki sa znacznie większe:

- chorym o masie ciała >60 kg podaje się 3x dziennie 666 mg,
- chorym o masie ciała <60 kg podaje się 666 mg leku rano i po 333 mg leku w południe i wieczorem.
  • 577 / 177 / 0
@kapelusznik
Akamprozat to inna substancja i o innym działaniu niż homotauryna, tylko chemicznie spokrewniona.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 454 / 14 / 2
@NiebieskiLis, tak, masz rację. Pisząc "jej wersja", miałem na myśli, że to pochodna.
  • 150 / 21 / 0
Homotauryna jest legalna w polsce? Można to zamawiać normalnie?
Jakie dawkowanie tego w przypadku odstawiania baklofenu 100mg dziennie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.