"W swoim składzie prócz czekolady 10% olejku CBD o zawartosci ok. 1% CBD i 0.12% THC(według załączonego na stronie badania). Co według moich obliczeń daje 6,5ml olejku CBD w stężeniu 1 procentowym na butelke, czyli w butelce produktu jest odpowiednik 0,65ml standardowego olejku CBD o stężeniu 10%. Według moich obliczeń olejek ten zawiera 65mg CBD i 7mg THC co odpowiada 0.008% THC w butelce. Jak widac zawartość jest Ponad 20 razy Mniejsza niż w suszu CBD czy nawet w zwykłych olejkach CBD które maja 0.15-0.19% THC."
22 stycznia 2020DukeGreen pisze: @rcmirek Skąd ten opis wziąłeś ? Bo na stronie jest zupełnie inny
@OdwiertKorzenny Nie jakoś znowu mocno, ale tak, naćpałem się.
Kto wie co tam siedzi.
W mojej ocenie dużo za dużo wypiłaś, wątpię żeby ktoś pchał RC w suplement w dzisiejszych czasach.
Powód: usunięto zbędny cytat
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.