23 grudnia 2021D4RKJOY pisze:Mnie kusiło ALE 4mmc podobno za bardzo wciąga, czytaj uzależnia, a ja nie chcę się wpierd. w jakiś syf od którego nie będę mógł uciec :)22 grudnia 2021MagneB6 pisze: Miałem do czynienia z MDMA i zamierzam sprawdzić 4mmc
Dlaczego sprawdzę 4mmc? bo po MDMA u mnie włącza się pluszowość i miłość, a nie libidio.. tzw. niby można, ale nie ma satysfakcji. Miałem kiedyś do czynienia z 3fea, które działało podobnie co do MDMA (głównie serotonina), ale libido wypierdalało - nawet gdy faza kończyła się, można było nadal "bawić się z narzędziem". Czytam, że 4mmc działa dobrze na sex, ale czy nadal utrzymuje się libido i chęć sexu po zejściu działania 4mmc?
Kiedyś wjebałem się w benzo i wiem jak wygląda typowe uzależnienie fizyczne od tego i nie polecam.
Z umiarem i głową można wszystko, nawet z tym bezno (tylko na zjazdy!),a nie "ćpają ile popadnie, a później "coś" ich boli, rwie. Jak nie umiesz ćpać, to nie ćpa"
Możesz też poczytać temat o "mefedronie - uzależnienie", chociaż jak opowiadają, że przez noc wpierdalali 3g czy przez cały tydzień cały czas - to na prawdę trzeba być naiwnym, że będzie spoczko, fajnie i nic się nie stanie xD, nawet jak tam piszą w temacie
Jeśli człowiek ma w swoim życiu postawione cele i zadania które chce zrealizować i skupi się na spełnianiu/wykonywaniu ich to emka sama w sobie będzie tylko dodatkiem do życia , bo nie oszukujmy się czasem trzeba trochę szarych komórek wysłać do piachu
23 grudnia 2021MagneB6 pisze:Nie wiem. Spróbować można. Ja to tylko próbuje dla libido (aby osiągnąć coś podobnego po 3-fea). Mnie po zejściu MDMA nie ciągnęło, aby nadal zarzucić kolejną znając skutku uboczne, czyli spotęgowanie zjazdu (mnie to w huj odstrasza). Co najwyżej po zejściu/na peaku MDMA wrzucić 2cb, aby przedłużyć oraz wzmocnić faze MDMA o tą 1-2h oraz zmniejszyć sam zjazd. Myślę, aby coś podobnego spróbować po jednej bombce 4mmc, bo czemu nie - może być podobnie/lepiej i zmniejszy klasyczną zwale po 4mmc. Najlepiej mieć jakieś benzo23 grudnia 2021D4RKJOY pisze:Mnie kusiło ALE 4mmc podobno za bardzo wciąga, czytaj uzależnia, a ja nie chcę się wpierd. w jakiś syf od którego nie będę mógł uciec :)22 grudnia 2021MagneB6 pisze: Miałem do czynienia z MDMA i zamierzam sprawdzić 4mmc
Dlaczego sprawdzę 4mmc? bo po MDMA u mnie włącza się pluszowość i miłość, a nie libidio.. tzw. niby można, ale nie ma satysfakcji. Miałem kiedyś do czynienia z 3fea, które działało podobnie co do MDMA (głównie serotonina), ale libido wypierdalało - nawet gdy faza kończyła się, można było nadal "bawić się z narzędziem". Czytam, że 4mmc działa dobrze na sex, ale czy nadal utrzymuje się libido i chęć sexu po zejściu działania 4mmc?
Za to mefedron ma takie pierdolnięcie przy bombe i sniffie na wejściu że ciary na samą myśl
Dreszcze na całym ciele,szczękościsk,oczy latające dookoła głowy i to zwierzęce szuranie do końca wora z przerwą na płukanie nosa kranówką,ehh...
Podsumowując - idealne na ketonowe odmóżdżenie
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.