Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 407 / 41 / 0
Zubr jagermeister i perla miodowa
  • 2223 / 369 / 0
Obojętnie..
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2429 / 584 / 155
Cydr - Cydr Lubelski
Wino - Prossecco
Piwo - Redd's żurawinowy.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12760 / 2467 / 0
Ja od Wigilii kilka razy piłem wino (oczywiście z Chile). Czerwone wytrawne - różne szczepy winogron. Piło się z przyjemnością, ale jednak (dobre) piwo wygrywa.
  • 3497 / 741 / 9
Piwo Tatra Pils. Klasyka, dobra, tania, i ta nutka niepewności, bo można wygrać drugie albo 3000 zł. Jest to można powiedzieć pewien rodzaj biznes planu. A ja już mam jeden kapselek a od dzisiaj można wymieniać. Jupi!
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 34 / 2
Cydr francuski półwytrawny na przykład
> https://darwina.pl/19700-thickbox_defau ... y-075l.jpg

Jestem jednocześnie zasmucona, że w naszym kraju nie ma kultury wytwarzania
i picia cydru.
Raz w Irlandii wpadłam w ciąg cydrowy i waliłam conajmniej 2 dziennie %-D
taki > https://ie.cat-ret.assets.lidl/catalog4 ... 211892.jpg
dla irlandzkich krasnalo żuli co szukali końca tenczy.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
  • 9 / / 0
Chyba jager z redbullem albo sokiem jabłkowym (wiadomo z jagerbombą nie ma co przesadzać). Z sokiem jabłkowym smakuje jak szarlotka no przedobre to ❤️
Uwaga! Użytkownik kamil97 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / 2 / 0
Raciborskie mocne. Spoko piwko.

Żołądkowa miętowa też jest okej, byle zimna.
  • 3455 / 563 / 2
Gin lubelski z tonikiem.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Łomża miodowa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.