04 marca 2017Uroboros pisze:Drodzy, z początkiem lutego odeszła nasza siostra Dewiantka, pisała na tym forum pod różnymi nickami. Teraz już jest spokojna, wolna od trosk i zwiedza wszystkie kolory tęczy na różowym jednorożcu. Pokój jej duszy.
07 kwietnia 2017Warszawiak pisze: chciałem się podzielić z wami bardzo przykrą wiadomością
właśnie zmarł profesor Jerzy Vetulani
myślę, że był również użytkownikiem tego forum
22 kwietnia 2017neesh pisze: Witam Was,
Z przykrością informuję że kolejny stały użytkownik forum odszedł od nas - Uriel1. Tuż przed śmiercią obchodził 23 urodziny. Nie chcę dywagować na temat przyczyn, wyników toksykologii jeszcze nie ma i nie wiem czy dostanę informację o ich wynikach. Niemniej jednak wiem, że tydzień przed śmiercią mówił mi że ma do przetestowania sampla Fu-F.
25 kwietnia 2017siwyzx9r pisze: Witam
,,herobrine,, odszedł 23.04.2017 pogrzeb w czwartek 27.04.2017 9.30 to jego stary nick , jakiś czas temu zmienił na nowy.
26 maja 2017kfs pisze: opiofan nie żyje. [*]
Właśnie wróciłem z pogrzebu, więc pomyślałem, że już można oficjalnie o tym wspomnieć.
29 czerwca 2017Reisende pisze: bele nie żyje
22 lipca 2017Doktor_Koziełło pisze: Swojego czasu ok 2006 r aktywnym członkiem forum HR był jezus_czarnuch. Miłośnik stymulantów i makowin. Ziomek z mojego miasta, osiedla. Teraz tak sobie przypomniałem, bo zmarł 2 lata temu. Człowiek wykształcony, uzdolniony artystycznie (wyknywał kusze, noże i podobne gadżety). Polubił fentanyl, mówił, ze tańszy i lepszy niż hera. Przesadził trochę, sąsiadów zaalarmował smród rozkładających się resztek. Zostawił po sobie niesamowita kolekcję noży, kusz i łuków. Dokładnie 2 lata temu to było.
10 sierpnia 2017Virus0 pisze: W połowie lipca umarł Grentoo. Najprawdopodobniej złoty strzał. Był kilka dni po zrezygnowaniu z Monaru, wyrzucony z domu. Od roku było z nim coraz gorzej, kto go znał ten wie że jadł wiadro antydepresantów co ranek. Obstawiam że to świadoma decyzja po wielu nie udanych próbach leczenia.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.