Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 132 / 51 / 0
@nezumi1 Co do protipów to ja osobiście opijam sie energetykami, żeby mieć choć troche sił na cokolwiek i biore 450 mg pregabaliny dziennie na zaburzenia lękowo-depresyjne (te lęki i deprecha są ze mną obecne 24/7 nawet w domu i psycha siada jak nie wezme pregi xdd). Z bezsilności mam zamiar niedługo iść do magika i błagać o bupropion albo metylofenidat najlepiej, mówi sie że to są leki, które najlepiej działają na dopamine, której mi tak bardzo brakuje.
Także z mojego obecnego dziennego mixu kofeina+prega to wychodzi suplementacja dopamina+GABA.
No i co tu jeszcze więcej moge powiedzieć. Co do unikania życia to ja obecnie nawet nigdzie nie pracuje, nie mam dziewczyny, znajomych co sie czasem odezwą by wyjść na piwo to policze na palcach jednej ręki. Tyle dobrego, że sobie czasem wyjde z domu na spacer po lesie (bo nigdzie do ludzi mi sie nie chce przez wiecznie zły nastrój xd). Od traffki zrobiłem sobie 3 miesiące temu przerwe i trwam tak do tej pory. Jak najdzie kiedyś ochota to sobie na pewno przypale, przynajmniej mocniej pierdolnie faza po takiej przerwie. Futrowanie ostatni raz tydzień temu, ale musiałem zrobić sobie przerwe, bo sie zęby lekko sypią i przez mix z alkoholem wątroba potrzebuje regeneracji xd No cóż tak to sie żyje powoli na tej wsi...
  • 49 / 29 / 0
>amfetamina
>Pomaga
%-D kurtyna
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.