Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kasy prze.....es na kodeine?
Ponizej 1000 zl
37
38%
Powyzej 1000 zl i ponizej 10000 zl
31
32%
Powyzej 10000 zl i ponizej 45000 zl
18
18%
Powyzej 45000 zl
12
12%

Liczba głosów: 98

ODPOWIEDZ
  • 25 / 1 / 0
Eh, rozjechał się wzrok, myślałem, że tam są 4,5 tys, a nie 45.
Strzelam, że będzie to coś pod 6-7 tys :f
  • 12713 / 2460 / 0
Unia (w sensie producent Thio) powinna ufundować "zwycięzcy" tej ankiety jakąś egzotyczną wycieczkę / samochód osobowy :)
  • 421 / 21 / 0
100zł na szczęście, dużo nie wjebałem
  • 222 / 20 / 0
10 sierpnia 2017jezus_chytrus pisze:
Unia (w sensie producent Thio) powinna ufundować "zwycięzcy" tej ankiety jakąś egzotyczną wycieczkę / samochód osobowy :)

Lepiej kilkumiesięczny zapas thio :-)
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 12713 / 2460 / 0
Po co mi? : P
  • 3854 / 316 / 0
Strzelam, że jakieś 1500 zł.
10 sierpnia 2017jezus_chytrus pisze:
Unia (w sensie producent Thio) powinna ufundować "zwycięzcy" tej ankiety jakąś egzotyczną wycieczkę / samochód osobowy
Bodajże eso (albo JSC) ma zegar Thiocodin, ale niestety, nie na sprzedaż :-( Mogliby chociaż taki upominek ufundować, coby dobrze odmierzać czas od zarzucenia sody, do intoksynacji właściwej.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12713 / 2460 / 0
^
Widziałem taki zegar w przychodni - nawet się zastanawiałem, czy nie zajebać : )
  • 15 / 1 / 0
Za dużo. Hajs liczony w tysiącach
Uwaga! Użytkownik paniekscytacja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5274 / 944 / 0
Mysle, ze mniej niż 500 zł
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 987 / 38 / 0
No to malutko wydałeś :D Ja teraz wchodzę i czytam ten temat, żeby spojrzeć ile na to się kasy wydaje, bo wtedy jakoś łatwiej mi być na detoksie od kodeiny :D Taki protip dla uzależnionych :) Jeszcze przydałaby się lista, co by można było za to kupić :)

Jednak cytując klasyka "pieniądze można albo przepierdzielić, albo zainwestować w siebie, czyli przepierdzielić" :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.