@Blueberry niezrazaj sie napewno inicjatywa twoja spontaniczna czy nie spowodowala dyskusje i wymiane mysli sa podobne tematy ale kazdy w tym temacie ze wzgledu na tytul zareaguje i wyrazi swoja opinie dobrze,ze jest kazdy dorosly decyduje za siebie i ma swoj rozum .
Nie pytałem ani o jedno ani o drugie
W momencie w którym rozmówca nie odnosi się do tego co pisze tylko wali mi elaborat na stronę A4 o czymś zupełnie innym to uważam, że nie warto ciągnąć dyskusji dalej.
Życze szczęścia, żyjcie długo i zdrowo- no hard feelings
12 maja 2017misspill pisze: Nikt nie przeczytał do końca,
Ten wątek jest równie sensowny co ręce które leczą oraz to:
[ external image ]
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ten wątek jest równie sensowny co ręce które leczą oraz to:
[ external image ]
![]()
Na dowód przytaczam dwa hiperenergetyczne, (a przynajmniej na mnie tak oddziaływujące) twory:
[ external image ]
[ external image ]
Swoją drogą to ciekawe jak różne religie próbują sobie dawać monopol na cuda, siddhi, Dary Ducha Świętego etc. nie rozumiejąc że w sposób doskonały spożytkowana forma czy to Avalokiteśvary, czy Jezusa Chrystusa czy abstrakcyjne esyfloresy malowane przez buddystę, chrześcijanina czy muzułmanina w żaden sposób nie świadczą o tym, że ich religia jest prawdziwsza czy w ogóle prawdziwa - wydumana przez ludzi lub dotycząca postaci historycznej forma zostaje natchniona i wygląda nomen omen bosko, ale to dalej przecież tylko forma. :)
13 maja 2017nasienie14 pisze: Ciekawe, ja od paru miesięcy stosuję olimp-vita min i też nie narzekam, dzięki Bogu, na choroby.
Foods special two wydaje się ciekawe, ale nie ma części fajnych rzeczy jakie są w witaminach od olimpu. Ja do tego suplementuje się chlorellą i spiruliną i dla mnie jest wszystko jak trzeba.
Roznice za to odczuwa portfel.
Mozesz sprobowa testu na bazie cynamonu.
Wrzuc cynamon.
Nie jedz wapnia, dorzuc cynk. Potem suplementuj cynamon i daj znac jak efekt.
Obstawiam, ze roznica bedzie niewielka.
Tak naprawde to warto kupic tran, orzechy, kakao, ser, mieso i zielnine. Plus soki oleofarmu.
A wit... biodistepnosc plus przyswajalnosc na poziomie 2-5proc to norma. Plus cynk-wapn-magnez-potas w 1 preparacie.
Gdzie tu sens jak jedno jest antagonista drugiego?
Pamiętaj o zdrowym jedzeniu da ci to satysfakcję oraz zadowolenie z życia. Nie wież w to co piszą wszędzie bieganie i sport to nie droga do życia najważniejsza jest suplementacja. Nie bądź też cebulakiem jak wszyscy, pamiętaj by kupować drogie suplementy TYLKO ONE się wchłaniają i prowadzą do zbawienia, reszta to wytwór chciwości a chciwość to szatan więc są wytworem szatana.
Na narkotyki też trzeba uważać, po pierwsze sama natura. Można brać konopie indyjską oraz opiaty bo nie niszczą organów wewnętrznych ( są nieszkodliwe). Można również brać grzyby o czym świadczy wysoki rozwój plemion indiańskich które je brały. Szałwia też jest spoko ale tylko w obecności szamana inaczej ryje w bani.
Jeśli ten post ci się spodobał nie zapomnij dać mi karmy oraz zacytować go w wielu tematach, i udostępnić na czacie. Każde udostępnienie to jedno uratowane istnienie oraz jeśli ta osoba udostępni to twoja dusza. Ponieważ ratowanie prowadzi do zbawienia.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.