może rządy chcą wytruć ćpaków takim syfem xD
albo koncza sie pomysly na tanie rc i chwytaja sie wszystkiego
ja pierdole niedługo będą chloro/bromo amfetaminy pewnie kurwaaaaaaaaaaaa
EmeritusIII pisze: może rządy chcą wytruć ćpaków takim syfem xD
"wyglądasz jak Mistrz Yoda"
"talibów torurowano klefem a nie w bazie pod Klewkami"
"YO! do feed Ron, will ya?
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
-
Czyżby długo poszukiwany święty graal wśród ketonów?
Te pytanie chyba nigdy nie doczekało się potwierdzenia...
Napisałem półżartem, to dość możliwe, tak mi się zdaje, że mógłby ulegać metylacji, czy jak to tam nazwać. Wszak z halogenków otrzymuje się różne pochodne, właśnie przez tą łatwość podstawienia. Gorzej, co z tym jodem dalej by się działo... Ale to luźne dywagacje. Przydał by się ktoś kompetentny, albo wendor i ochotnicy.
Już widzę listę niedozwolonych substancji spisaną w popłochu przez ministra zdrowia:
mefik, klefik,
alfa-, beta-,
sole, cukier,
chuj wam w dupe.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.