może rządy chcą wytruć ćpaków takim syfem xD
albo koncza sie pomysly na tanie rc i chwytaja sie wszystkiego
ja pierdole niedługo będą chloro/bromo amfetaminy pewnie kurwaaaaaaaaaaaa
EmeritusIII pisze: może rządy chcą wytruć ćpaków takim syfem xD
"wyglądasz jak Mistrz Yoda"
"talibów torurowano klefem a nie w bazie pod Klewkami"
"YO! do feed Ron, will ya?
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
-
Czyżby długo poszukiwany święty graal wśród ketonów?
Te pytanie chyba nigdy nie doczekało się potwierdzenia...
Napisałem półżartem, to dość możliwe, tak mi się zdaje, że mógłby ulegać metylacji, czy jak to tam nazwać. Wszak z halogenków otrzymuje się różne pochodne, właśnie przez tą łatwość podstawienia. Gorzej, co z tym jodem dalej by się działo... Ale to luźne dywagacje. Przydał by się ktoś kompetentny, albo wendor i ochotnicy.
Już widzę listę niedozwolonych substancji spisaną w popłochu przez ministra zdrowia:
mefik, klefik,
alfa-, beta-,
sole, cukier,
chuj wam w dupe.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.