Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2876 / 267 / 0
może w zamian lekarze mniejszą :D
  • 3449 / 130 / 8
Podpowiem, że ankieta jest do bani (jak 90% ankiet, które w życiu widziałem). Może mam za wysokie wymagania?

Na pytanie "Czego na ogół używasz na imprezie?" dostępne odpowiedzi to "przed", "przed i w trakcie", "przed i po", "przed, w trakcie i po", "w trakcie" i "po". Sami sobie odpowiedzcie na pytanie, czego tu brakuje (pomijając fakt, że zamiast radio buttonów powinny być checkboxy, ale nie wiem, czy to możliwe w ankiecie duckduckgo) ;)
  • 346 / 60 / 0
Ankieta jest słowo w słowo taka, jaką wypełnia każdy nowy użytkownik oddając próbke w Energy Control. Dobrze, że na jej temat się wypowiadasz, bo właśnie po to jest online żeby ją sprawdzić. Mają też inną tylko do RC, muszę ją sprawdzić.

Problem jest właśnie z duckduckgo, na papierze odpowiedzi na pytanie "Czego na ogół używasz na imprezie?" są "przed-w trakcie-po". W duckduckgo nie można zrobić tabeli wielokrotnego wyboru, stąd te karkołomne kategorie... Wyłączyłem to pytanie. Popatrzę gdzie to można by przenieść żeby było lepiej.

Jurek
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 3449 / 130 / 8
No właśnie chyba wyłączenie to najlepsza opcja, bo strasznie zniechęcają dwa pytania pod rząd z identycznymi 100 opcjami do wyboru. A mnie chodziło o to, że brakowało opcji "nie używam w ogóle". Daję sobie rękę uciąć, że niemal każdy użytkownik wypełniający rzetelnie tę ankietę musiał się zetknąć z tym problemem, bo raczekj niemożliwe jest używać każdej z wymienionych substancji przed, w trakcie lub po imprezie ;) Osobiście większości z tego nie używam wcale ani nawet nie użyłem nigdy jeden raz.

Dzięki za dobrą robotę.
  • 346 / 60 / 0
Dzięki za miłe słowa i zainteresowanie akcją :)

Grudniowy zwycięzca poinformowany już mailem, zapraszam do spróbowania szans w 2017 :) Link do ankiety już uaktualniam na styczniowy.

Wstawiam nowe grafiki, które można znaleźć na naszym FB. Może komuś się nasuwa taka nieoczywista rada, tylko dla czegoś w rodzaju hexa czy innych rc-ków?

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]
(Tak tak, da się położyć 5mg, ale dobrze wiemy że to wyjątek)

Jurek
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 3497 / 742 / 9
O, jak miło. To ja wygrałem w edycji grudniowej. :-)
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 538 / 66 / 0
Powiem wam, że superowa inicjatywa!! :)
This world makes us sick
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives

Biore: :pacman: :strzykawka: :papieros: :lsd: :wino: :ghb: :kreska: :nos: :hel:
  • 346 / 60 / 0
Dzięki :D Wrzucam jeszcze dwa obrazki, może ktoś będzie miał ochotę skomentować, rozwinąć albo wypowiedzieć się o bhp innej substancji :*)

Źródło grafik z należytym opisem - https://www.facebook.com/12675242740172 ... 4718994487
SPEED.jpg
Henryk :gun:
HEXEN.jpg
Jurek

UWAGA: Zamiast zamieszczać w poście obrazki wrzucone na zewnętrzny serwer, używamy wewnętrznego hostingu forum.
W tym poście znajduje się instrukcja i wyjaśnienie. Zedytowałem posta, reuploadując pliki na forumowy hosting. #czeslaw
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
  • 2876 / 267 / 0
pisze się nieaktywny, radziłbym to zmienić, bo takie błędy są mało profesjonalne i wygląda to żenująco, jeżeli ktoś chce być poważny
  • 346 / 60 / 0
:D. Słusznie. Już dociągam formę do poziomu treści :). Dzięki!

Jurek
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.