Sorty 2014 nie spidowały mega, ale jak przegiałes z dawka to miałes noc z głowy.
Sort sprzed 2-3 mies od vendora z zamknieta rejestracja to zrobiłem prawie 1 gr i bez problemu poszedłem spac.
Substancja już tak nie piecze jak kiedys.
Nadmienie tylko, ze 4fma było zaraz po 3mmc pierwszym narkotykiem.
Sniff działał znakomicie.
Spid, ciarki na ciele, ciarki na łbie i chec do wszystkiego.
Obecnie nie było takiego spida, ale ogarnałem sobie wszystko plus pare innych rzeczy. Nie odczuwałem stymulacji, ale tez lezec czy siedziec nie moglem.
czy to to samo. Ciezko powiedziec co mielismy wtedy a co mielismy teraz.
Syntez danego produktu jest czasem i po kilka wersji.
4fma podobno - podkreslam podobno wtedy latało z chinskich lab a obecnie wiekszosc to sort z eurolabu.
I teraz przy syntezie taki chinczyk kosi jak leci - byle dac cene o 0,1 dolara lepsza niz konkurent. W Europie czesto dba sie oczystosc produktu - ale i cena wyzsza (choc to tez nie jest reguła)
Najlepszy przyklad to mef. Kilka rodzajów syntezy.
Chinskie sorty spidowały i działały dosc mocno. Okazało sie ze chinczycy nie oczyszczali produktu i ludzi spidowała metylamina.
Inna kwestia to izomery które powstaja, zanieczyszczenia itd. To wszystko wpływa na jakosc produktu i jego działanie.
Czy to to samo ?
Ciężko powiedziec. Nawet gdybysmy dostali produkt prosto z 2 lab mogłyby działac zupełnie inaczej.
Co do pytania o spid.
Aż dziwne, że nie piszecie o hexenie.
Jak dla mnie nie ma lepszego spidera.
Przy czym celujcie w puch. Substancja wyglada jak snieg - nie ma kryształków itd.
najwiekszym minusem jest szybka tolerka i niski próg pomyłki.
Swojego czasu kreska 70 mg to spidowała na 5-6 godzin
A w kwestii pierwszej strony - 3fph i 2fa.
Tylko 3fph to sie czasem gadaniec włacza ;-)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.