Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Mnie też zaciekawił ten hmmm problem zjadłem grzecznie przez noc 1g i o poranku pod pachami w sumie cala koszulka przepocona i czuć w pocie ten chemiczny zapach... Ktoś się orientuje ile może trwac te oczyszczanie organizmu ? Tzn ile czasu będę się pocić tym smrodem ? Wziąłem pierwszy raz z nudów bo zioła nie było i aż się zdziwiłem że od 22 do 6 grzecznie wysiedzialem aż zjadlem 😂 dziś jeszcze niedziela to pół biedy ale czy jutro dalej nie będzie się odemnie roznosił odór fetowego potu ?
Perfekcyjnienieidealy
  • 512 / 56 / 0
Przecież to jest normalne że po fecie jebie od was, ludzie to dobry jest znak bo orgnizm się broni i wydala potem ten syf, gorzej by było gdyby było na odwrót.
  • 631 / 103 / 0
Jak się człowiek faszeruje takim syfem, do tego pewnie wymieszane z bóg wie czym, to się nie ma co dziwić że ta chemia, jak ucieka z organizmu to śmierdzi.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 14 / / 0
Jedyne rozwiązanie to częste kąpiele mycie i częste plukanie jamy ustnej. Większość ścierwa wywołuje przykry zapach tak z ust jak i całego ciala
Uwaga! Użytkownik lucash81 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 28 / 0
Ewentualnie mocne perfumy Calvin Klein też dadzą radę i Listerine.
To normalnie bo to stymulant najpewniej wymieszany z bóg wie czym.
Uwaga! Użytkownik vzpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Żadne prefumy! Tylko pogorszy się odór od człowieka. Żeby przestać cuchnąć trzeba to z siebie po prostu wypocić. Myć się i pić dużo wody z minerałami. Nie da sie uniknąć tego smrodu. A jak komus wali z japy to wystarczą cukierki halls albo inne gumy.
  • 631 / 103 / 0
Sprawa jest prosta. feta to nic innego jak sztuczna, chemiczna substancja. Twój organizm chce się jej pozbyć między innymi przez pot. Materiał spływa do gardła, więc i zapach z ust nie jest przyjemny. Po prostu ten fetowy pot w Twoim przypadku bardzo śmierdzi. Znaczy, pot po fecie ogólnie śmierdzi ale może po prostu taka jest cecha Twojego organizmu. Znam podobne przypadki. To tak jak z normalnym potem - są ludzie którzy po prostu się pocą bardziej intensywnie i już.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 1633 / 1031 / 7
Pot po fecie będzie pachniał dokładnie tak, jak i ona sama zanim ją jeszcze zażyjesz + dodatkowe wydzieliny własne organizmu😉

Nie da się tego obejść. Oczywiście możesz myć się po kilka razy, jeśli tylko sam coś poczujesz, ale dopóki krąży to zapach również się wydzieli, często już nawet bezpośrednio po wyjściu z wanny, gdzie masz złudne odczucie zmycia z siebie grzechów, a tu JEB: siemaneczko, kopę lat, hę?

Nie oszukujmy się, nikt normalny nie robi jednej kreski i na tym zaprzestaje.
Zawsze albo dorzucisz, albo wyciszysz benzo, żeby trochę odciążyć organizm i się zdrzemniesz, ale koniec końców przywalisz i tak, koło się zamknie. Zdecydowana większość też nie fura w domu, ale na przykład pracuje, czy po prostu śmiga naszuranym jak siemasz tu i tam.
Żadne perfumy, ani antyperspiranty tego nie zamaskują, utrzyma się na Tobie samym, na ubraniach, czy na pościeli w której będziesz analizował, jak mądre są Twoje własne poczynania 😄

Ja nie szuram w nos od kilku lat, zawsze oral bomby. Pomimo to nawet kolejnego dnia potrafie w nozdrzach wyhaczyć ten specyficzny bukiet, a przecież droga podania była zupełnie inna. To tylko pokazuje jak się rozprzestrzenia i potrafi podróżować, a nasze pory, które wylały wodospady chemii mogłyby na ten temat pisać poematy. Są ultra ważne, a tak niedoceniane, bo jedyne co im zarzucamy to odór, a one nam między innymi ratują dupki.

Podziwiam ludzi autentycznie wjebanych w cug, propsik, doprawdy niebywałe.
  • 1 / / 0
Hej, wydaje mi sie że mój partner bierze amfetamine. Wiem ze kiedyś bral często. Od3 lat jak jestesmy razem nie mialam żadnych podejrzeń ale teraz od paru dni mało śpi i okropnoe pachnie tzn ten pot ma taki dziwny zapach. Moglibyście go jakos opisac jaki to zapach. . Ja to czuje jakby stechlizna. .
  • 357 / 47 / 0
To zapach chemiczny, nie podobny do niczego mi znanego.
Zażywanie amfetaminy to nie jest tylko śmierdzący pot i mało snu. Teraz każdy się dużo i śmierdząco poci, bo jest środek lata.
Charakterystyczne zewnętrzne oznaki zażywania amfetaminy to nagła wychudzona twarz przez znaczną i szybką utratę wody z organizmu. Często pojawiają się duże źrenice i wytrzeszcz oczu, a zwłaszcza gdy amfetamina przestaje działać. Po fecie mało się je (chociaż niektórzy jedzą normalnie) i dużo się pije.
Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości to załóż osobny temat, żeby nie zaśmiecać tego.
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.