Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 510 / 110 / 0
kiedyś raczej wszystko się tak próbowało. ktoś podał pierwszą lufkę, posypał krechę i nikt nie brał pod uwagę lecenia 2km do domu, żeby odpalić modem i szukać w internetach co to jest ten biały proszek.

w dobie dziesiątek gównianych substancji spróbowałem tylko 3mmc, nie wiedząc uprzednio czego się spodziewać, ale od osoby, której raczej mogłem zaufać.
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12830 / 2500 / 0
^
Internet nie jest (przynajmniej dla mnie) jedynym źródłem wiedzy - w opisanej sytuacji nie trzeba było "lecieć 2km do domu, żeby odpalić modem i szukać w internetach", a spytać posypujących "co to jest ten biały proszek" i co po tym się dzieje : )
  • 46 / / 0
Nigdy nie spróbowałem niczego bez odpowiedniej wiedzy, mimo to zdarzały się głupie akcje po zbyt dużych dawkach.
  • 70 / 10 / 0
Spróbowałem MXE. To był mój pierwszy drag, bo wcześniej tylko marihuaninen. Na początku odmówiłem, ale gdy koleżanka stwierdziła, że to białe i to chce, to też się skusiłem xd nie miałem pojęcia czego się spodziewać, ale nie było źle :D
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 3 / 0
Zdarzyło się jak Pico testowałem kolega posypał mi jakoś 0,5 g ciężko było ale dałem rade jakoś
  • 48 / 9 / 0
raz nazarlem sie z paroma znajomymi jakimis tabletkami. kolezanka braka to na nadpobudliwosc, my wiedzielismy tylko tyle ze to jakies psychotropy. nawet o nazwe sie nie spytalismy. bylo zle, ale na szczescie nie do tego stopnia ze trzeba bylo sie ratowac szpitalem. dobra nauczka byla na przyszlosc
  • 1 / / 0
Tak i jest wtedy duzo lepiej, brak wmowionej fazy.
  • 623 / 46 / 13
Dziwne rzeczy za czasów plagi stacjonarek np. piguła, po któej czułęm się zajebiście (pierwsza w życiu) okazało się, że siedziało tam pFPP i TF-coś tam nie pamiętam, diablo xxx, w którym do dziś nie wiem co siedziało czytałem, że niby BZP, ale nie wiem czy to nie było już po banie.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 260 / 3 / 0
alprazolam nazwy tabletek nie pamietam, ale bylo SR, gowniarska zajafka na cpanie, leki zajebalem babci i polecialo ok 6mg na pewno jak nie wiecej, zapite butelka wina po pepsi, 1,5l albo 2l potem normalny dzien mijal, THC bylo na pewno w ciagu dnia ale chuj wie co sie dzialo, przypal byl bo matka sie wtedy skminila, ze cos nie halo ze mna bo 3 dni spalem i jakies glupoty gadalem w domu. Jeszcze zajebalismy w bialy dzien brame sasiadowi z tylu podworka, ba szczescie bez przypalu. 2 g bylo za brame na pewno. Ogolnie nie kradlem za mlodosci, ale ta dawka alpry na 17 moze 18 letni organizm bardzo dobrze podzialala. Ziomka stary byl w lekkim szoku conajmniej jak sie z ta brama wbilismy do niego do garazu, a on ze swoim ziomkiem ktory ewidentnie sypal wegorze ale sie nie pucowal nikomu byl akurat w garazu i pili browarki :D
  • 260 / 3 / 0
zlyhui pisze:
Alprazolam nazwy tabletek nie pamietam, ale bylo SR, gowniarska zajafka na cpanie, leki zajebalem babci i polecialo ok 6mg na pewno jak nie wiecej, zapite butelka wina samorobnego po pepsi, 1,5l albo 2l potem normalny dzien mijal, thc bylo na pewno w ciagu dnia ale chuj wie co sie dzialo, przypal byl bo matka sie wtedy skminila, ze cos nie halo ze mna bo 3 dni spalem i jakies glupoty gadalem w domu. Jeszcze zajebalismy w bialy dzien brame sasiadowi z tylu podworka, ba szczescie bez przypalu. 2 g bylo za brame na pewno. Ogolnie nie kradlem za mlodosci, ale ta dawka alpry na 17 moze 18 letni organizm bardzo dobrze podzialala. Ziomka stary byl w lekkim szoku conajmniej jak sie z ta brama wbilismy do niego do garazu, a on ze swoim ziomkiem ktory ewidentnie sypal wegorze ale sie nie pucowal nikomu byl akurat w garazu i pili browarki :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.