surveilled pisze:Nic ciekawego. Mnie cieszy, bo delegalizacja to woda na młyn dla umysłów, które będą szukać nowych szkieletów i nowych substancji.
Dla mnie, to np. bieda-ketony mogłyby wcale nie istnieć, ale co mi do tego, kto czym się truje. Fajnie się nawet obserwuje degrengoladę ketonowych zwierzaków :-D
Światło pisze:Poza tym nikt nie rusza alkoholu chociaż PiS propsuje jakieś ograniczenia, jestem w szoku.
Mnie ciekawi czy benzo ruszą, bo ostatnio nic z tego nie poleciało.
Kanna z przyzwoitych poszły w gówno, po delegalizacji zostanie sraczka, potem szambo i pytanie czy jest szansa że trafią do oczyszczalni?
Cmc dopiero zaczęli syntezować by jako działały a już delegalizują
No ale nie łudźmy się - każda delegalizacja na bank jest nie tylko grą polityczną, aby zwiększać poparcie wśród społeczeństwa, ale i też gra, aby mieć głupsze społeczeństwo. Spójrzmy na to, co bardziej ryje mózg - mefedron czy cmc. W tej bitwie cmc od razu wygrywa. Ogólnie typowy Seba na bank nie weźmie się za opio, bo oni zazwyczaj uważają tę grupę substancji za gówno, mimo że handlują większym gównem, który bardziej wyniszcza organizm niż opioidy. Także...
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.