Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
@Bigos, do czego byś to porównał? NEP miał być w przypuszczeniach znacząco lepszy od HEX. Różnica jest pokroju różnicy między pvp a pihp?
  • 392 / 26 / 0
Bigos a moze sort miales chujowy? Ten co jadłam z Bele wspominam w kurwe dobrze.
[ external image ] :heart:
  • 259 / 39 / 0
NEP nie jest  żółty. Zanieczyszczenia są białe. Możliwe, że coś innego miałeś. Na moje oko jest 2-3 razy mocniejsze od Penty.
  • 448 / 14 / 0
Można poprosić o porównanie tego do NEH oraz wcześniejszych klasyków? Jak stosunek dopamina-noradrenalina? Interesuje mnie, czy to jakiś bardziej interesujący odczynnik czy po prostu taka średniawka ketonowa.
  • 71 / 3 / 0
Bliżej temu związkowi do hexa czy rodziny cmc?
  • 392 / 26 / 0
Hexa nie jadłam, ale do cmc na pewno nie jest mu blisko.
[ external image ] :heart:
  • 79 / 1 / 0
Jak dla mnie lepsza duzo bardziej euforyczna wersja pente z porównywalną stymulacją i dłuższym czaserm działana. Moim zdaniem ma większy potencjał rozrywkowy niż pente, moża z tym śmiał na balet lecieć. Tylko ostrożnie z dawkowaniem, jest bardzo aktywne. Nie ma sensu brać więcej niż 50mg co pare h. Dla szczura 130mg dało naprawdę niezłe wejście z wchodzącą euforią ale juz po 1,5h zaczeło się przedawkowanie z telepawką.
Lepsze niz HEX-EN i pente :)
  • 353 / 5 / 0
A jak libido?
  • 87 / 3 / 0
Jak z wejściem na serce ? bo kochałem NEB'a za łagodne obchodzenie się z tym organem i nie lubiłem pentedronu za to jak nim dziko poniewierał.
"I wtedy mógłbym rzec: trwaj chwilo,
o chwilo, jesteś piękną!
Czyny dni moich czas przesilą,
u wrót wieczności klękną.
W przeczuciu szczęścia, w radosnym zachwycie,
stanąłem oto już na życia szczycie!"
  • 125 / / 0
Też tak blokuje apetyt jak hexen, itd ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.