Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
2015 paź 11, 15:06 / scalono
Dreszcze po ciele przechodzą ale nadal się trzymam od 10 miechów non stop od ćwiartki na dzień półtora aż w końcu dwie dziennie nawet niewiedzialem kiedy i stalo sie . Wjebka ostra . Pierwszy mój detox domowy na sucho .
2015 paź 12, 06:25 / scalono
Lipa wyszła. Złamałem się wczoraj i kilka przejazdów poszło wieczorem . Trzy dni stracone a mogło być tak dobrze . Jest 7:00 a ja już myślę. Kurrr co za dno . W sumie jak dobrze pomyśleć to moje pierwsze razy z h były z 13lat temu ale to były wyskoki jednorazowe dopiero 3ata temu znowu spróbowałem .dwa trzy razy i 2miechy odpoczynku i znów trzy cztery i dwa miechy spokoju . Dopiero od poczatku tego roku popłynąłem ostro i tak zostalo do teraz . W sumie to całe szczęście że te 12-13lat temu nie wpadłem. Za to teraz nadrabiam
Ja dopiero półtora roku bez hery, tak bym chciała jeszcze chociaż kilka lat pociągnąć, bo że do końca życia, to się raczej nie łudzę... :(
No more makowiec.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.