Napisze tylko że jak se śmiga do Tajlandii to znak że osiągnął opcje na shemale'a.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Chuja, w moim przypadku pewnie nie nastąpi żaden przełomowy moment tylko jak każdy wrak narkotykowy w całym tym gównie stanę się osadem na metce wszelkiego zła. Ludzie spójrzcie na to obiektywnie !!! Czy trzeźwy świat jest lepszy od naszego ?!
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Straciłem prawie to wszystko przez metamfetamine, ale zdążyłem to w pore ogarnąć i omijam te ścierwo szerokim łukiem. Paranoje i jazdy w głowie zniknęły :)
Ograniczyłem alkohol dzięki czemu moje samopoczucie jest lepsze, mam więcej motywacji do działania i nie jestem takim dupkiem jakim potrafiłem być po kiku piwach.
Generalnie po ograniczeniu wszystkiego prawie całkiem do zera osiągnąłem szczęście w najczystszej postaci uszczęśliwiając ukochaną i moje dwa małe robaki ;p
Ćpanie nie jest mi tu do niczego potrzebne, a wręcz mi przeszkadza, choć nie powiem, raz na ruski rok wrzuce coś żeby się zresetować :-D
HaszHaszowski pisze:ogólnie dużo osób co przestało ćpać coś osiągnęło, bo ćpanie to syf a kampanie antynarkotykowe to biznes w chuhj przeciw temu całemu syfowi. pytanie tylko kto przestał ćpać i spojrzał na świat trzeźwo i chciałby tak żyć?
Chuja, w moim przypadku pewnie nie nastąpi żaden przełomowy moment tylko jak każdy wrak narkotykowy w całym tym gównie stanę się osadem na metce wszelkiego zła. Ludzie spójrzcie na to obiektywnie !!! Czy trzeźwy świat jest lepszy od naszego ?!
Jakos nie widze tego, ze samo rzucenie cpania mialoby byc podstawa do osiagniecia czegos. To tylko jeden element duzej ukladanki.
''Bierzesz, bo tego potrzebujesz w tej chwili. Byc moze jutro nie bedziesz potrzebowal.''
Wydaje mi sie, ze po pozytywnej zmianie siebie, srodowiska, ogolnie calego zycia, ochota na dragi powinna zmniejszyc sie sama.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.