walkmanowiec pisze:Raczej Vendor korzystał z kont na słupa/kart prepaidowych, więc sprawdzanie przelewów nic nie da. Przelew mógł iść na dane Zbyszka z Warszawy a dotrzeć do Karola z Jarocina i Wy o tym nie wiecie. Tak samo paczki mogły zostać nadane 20km od Jarocina i na żadnej nie będzie pieczątki z Jarocina, to musi być pewna informacja od kogoś kto był na przesłuchaniu i zna nazwę sklepu (o ile policja podała bo pytania do rozpytki mogły być tak ułożone, aby nie ujawniać nazwy)
nic nie wiem, nie pamiętam, zarobiony byłem.
jest jakaś szansa żeby zlikwidować tą spierdoloną karmę -2? ;p
Zresztą panie, mnie o żadnym przelewie nic nie wiadomo, to tak dawno było
cowiekguwno pisze:faktem jest, że były to RC. nie jestem dokładnie pewny które, ale chyba 2-cp.l0lex pisze:tak swoją drogą to niezła manipulacja i "wartościowa informacja"
" po sekcji zwłok śledczy skłaniają się ku wersji – przedawkowanie dopalaczy"
czuje się bezpieczniej
#mops
BTW, pardon za offtop.
Też nie dostałem wezwania i nie wiem, o którego vendora wam chodzi...
Dlaczego ten temat jeszcze nie trafił do kosza? Dział "prawo" w końcu, piszecie tutaj o tych wezwaniach licznie, i nie wiem jaki jest dalszy sens tego wątku, czy oczekujecie porady prawnej, czy bawimy się w ciuciobabkę, a może inni też mogą dostać i warto odpowiednio wcześnie poinformować userów.
Pierwsza literka, no cokolwiek...
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
belejaki pisze: to ten co 150mg jebnal?
#mops
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.