Jak HyperReal wpłynął na Twoje zdrowie
Zdecydowanie polepszył.
10
28%
Lekko polepszył.
5
14%
Nie widzę różnicy.
9
25%
Lekko pogorszył.
4
11%
Zdecydowanie pogorszył.
2
6%
"Ile Cię trzeba cenić, ten tylko się dowie..."
6
17%

Liczba głosów: 36

ODPOWIEDZ
  • 416 / 18 / 0
Są tacy, którzy przez to forum stoczyli się na samo dno. Pytanie czy bez tego nie byłoby tak samo ;)
  • 5299 / 104 / 0
Takie gdybanie. Jak ktoś ma się stoczyć to się stoczy, z forumem czy bez, acz uważam, że z forumem lepiej bo większa różnorodność dragów podczas wędrówki na ostatni krąg piekła %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 418 / 2 / 0
A może by nie jedna osoba się nie stoczyła ^^ No ale jak ktoś chcę się stoczyć to tu na forum znajdzie nie zbędne instrukcje :) :
-zwiększanie dawek przez niektórych, inni bezpieczni to czemu mi miało by nie zaszkodzić
-multum wynalazków, widać że są "bezpieczne" to czemu nie spróbować
-nieświadome propagowanie używek, czytając automatyczne nakręcanie na branie

Ale mimo wszystko to tylko forum. Jeden zrobi sobie nożem dobrą kanapkę, a inny utnie palec.. Kwestia osobnicza, ludzie tu wchodzący raczej dziećmi nie są. A jak ktoś wchodzi, czyta nakręca się robi to na własną odpowiedzialność hehe. I ćpającym za bardzo na zdrowiu nie zależy, nie są to ludzie wybitnie prozdrowotni
  • 2652 / 382 / 0
@Mateo daj spokój, wiesz ilu tu jest gimnazjalistów któzy szukają info nt Acodinu/antidolu? O wiele za dużo.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Mateo017 pisze:
No ale jak ktoś chcę się stoczyć to tu na forum znajdzie nie zbędne instrukcje :) :
Ale jeżeli będzie chciał wstać z kolan, to znajdzie tu też wiele dobrych porad, informacji na temat detoksykacji, terapii wszelakiej maści itp. Niemniej jednak - rozrachunek i tak wychodzi na minus dla zdrowia ;]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / 2 / 0
"Niemniej jednak - rozrachunek i tak wychodzi na minus dla zdrowia" = dokładnie
  • 2652 / 382 / 0
Trzeba by było ankiete zrobić w tym temacie (szkoda że ktoś nie pomyślał). Ocena "jak hyperreal wpłynął na twoje zdrowie". Kilka odpowiedzi stopniujących i mielibyśmy subiektywną odpowiedź na temat szkodliwości [h].

pszee bardzo, koniu :)
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / 2 / 0
"zdecydowanie polepszył" :O
  • 1329 / 58 / 0
Wszystko od człowieka zależy. Jak ktoś będzie chciał się zaćpać to to forum może mu pomóc, może podać nowe sposoby odurzania się i w ogóle. Ale może też działaś pozytywnie, np. po lekturze wątku o uzależnieniach od 3mmc stwierdziłem, że jednak nie będę próbował tej substancji, wcześniej chciałem :-) Poza tym są tu ludzie którzy ćpieli wszystkie możliwe substancje, więc można dowiedzieć się sporo o bezpiecznym dawkowaniu, o tym co robić w razie badtripów czy nagłych przypadków, o potencjale uzależniającym... powiedziałbym, że wpływ hypereala jest neutralny albo w niektórych przypadkach pozytywny.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2652 / 382 / 0
Wybrałam "nie widzę różnicy" bo mój stan zdrowia jest w tym momencie taki sam jak wtedy gdy zaczynałam czytać to forum (4lata temu).
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.