Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1168 / 53 / 0
MDMB-Chminaca
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: eso »
zawszeponadcialem pisze:
@eso
Jak dlugo jestes w ciagu? Mnie po dwoch latach chmimaca potrafila niezle potarmosić
od dluzszego czasu robie ciagi max tydzien dwa i kilka dnia przerwy a chminace palilem dopiero pierwszy raz, ostatnio najwiecej szlo bb22, troche akb48 i maczany bodajze na ur144.
niedojebanie genetyczne
  • 2 / / 0
AB-PINACA może ładnie pokarać
  • 1168 / 53 / 0
@up Ale nie jest najmocniejsza.
Każde kanna potrafi 'ładnie pokarać'.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3959 / 148 / 0
^ tru

oraz ze jakis jest najmocniejszy to nie znaczy zaraz, ze dobry, to nie opiaty ino kanna tu nie o moc chodzi

najmocniejszy z tych co palilem to byl 5f-amb i wcale mi sie nie podobal
niedojebanie genetyczne
  • 126 / 1 / 0
MAB- Chminaca,MDMB-Chminaca,5F AMB
Ostatnio zmieniony 22 marca 2015 przez ZOLW, łącznie zmieniany 1 raz.
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 3959 / 148 / 0
do usuniecia
niedojebanie genetyczne
  • 126 / 1 / 0
eso pisze:
zamieszales :-D

ab-chminaca albo mmb-chminaca? ;-)

MAB-CHMINACA-nowe diabelstwo z rodziny chminaci.Panowie z gestego lasu maja wprowadzic.Link do opisu tego kanna https://www.caymanchem.com/app/template ... alog/16616
Chociaź bym płynął najgorszym ściekiem, Ty mnie nie osądzaj, Bóg zrobi to lepiej.
  • 3959 / 148 / 0
faktycznie, moj blad. sprawdzilem w duckduckgo i dlatego edytowalem poprzedniego posta. ;-)
niedojebanie genetyczne
  • 26 / 3 / 0
MAM-2201. Ostryyy zawodnik z tego kanna.
Uwaga! Użytkownik psychedelic76 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.