ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Miło widzieć, że już się zaczynacie zbierać ^^

Ja też planuję się pojawić na Boomie w tym roku, generalnie parę znajomych mordek się zadeklarowało, ale wiadomo, jak to bywa, jeszcze 89432768236 razy zmienią zdanie, dlatego miło by było pointegrować się z rodakami przed samą imprezą, bo nie wiadomo, czy nie będzie mi dane jechać z obcymi ^^

A w ogóle to słyszałam o niejednej inicjatywie "zrzucania się na autokar", bo w kupie raźniej i taniej. Ktoś coś?
>> those, who are crazy enough to think they can change the world, are the ones that do <<
  • 3205 / 176 / 0
Ja bym chetnie sie zrzucil. Mialbym tez jedna, moze dwie osoby z ktorymi chcialbym pojechac.

Ma ktos ogarniete ile kosztowalby mnei taki wyjazd na boom? Nie liczac dragow nawet. Jebac dragi.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
A ktoś już w ogóle dostał odpowiedź na zgłoszenie chęci uzyskania darmowego biletu?
Słyszałam, że pękło już 3 000 maili, połowa się tak jakby nie załapie. :scared:
  • 1456 / 19 / 0
Ja dostałem już w grudniu odpowiedź, że "jestem na liście".
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
A to kurwa ciekawe, bo Pan-Ambasador w grudniu twierdził oficjalnie, że jest na Goa i nie może zająć się na razie wejściówkami. :finger:
Także to Twój znajomy i mam robić aferę międzynarodową, że ziomeczki przed plebsem, czy o chodzi?
  • 1876 / 23 / 0
Nie prawda bo ambasador byl na Goa od stycznia :) A to ze jest na liście nie znaczy jeszcze ze ma bilet , do 14 lutego będzie wiadomo kto ma ;-)
  • 788 / 21 / 0
Jak usłyszałam o boomie początkiem roku, podjarałam się jak małe dziecko na widok czekolady i waty cukrowej.
Ale jak czytałam kilka dni temu, podobno do rozdania jest tylko 1,5tys.
Orientujecie się może, czy nadal można wysłać prośbę o owy przydział - a co za tym idzie - czy jest w ogóle szansa, że go dostanę? :<
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Nie ma szans.
  • 788 / 21 / 0
W takim razie odsprzeda ktoś za jakąś symboliczną cene wejściówkę? %-D :-D
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 1 / 0
Też czekam na przydział biletu, ale nawet jeśli go nie dostanę to kupuję własny. Planuję wycieczkę w Europę na wakacje za zarobione w UK bogactwa i taki festiwal to doskonały pomysł. Chętnie się skumam ze wszystkimi z [h]!
delikatny jestem na zwale.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.