ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Dersu Uzala pisze:
Hahaha żadne dragi nie są w tym zadaniu pomocne, bo lekarze w mig wyczają jak będziesz na siłę świrował. Z alfą-pvp zresztą było tak, że porobiony po ćwiartce pojechałem do psychiatryka odebrać dowód, personel nic nie zauważył.
IMO, alfa-pvp najlepiej z dost ępnych tero drags ów indukuje manię. Tyle.
Ja ostatnio by łem po wypis ze sterczącym kutasem, a i tak dali, tak a propos - sprzątaczka ni terere sie nie ścieła.

natomiast, alfy ćwiarę to na pierwszy szczał; był tu taki jeden w tym temacie, samuraj: ja jego uczeń, tyleż napierdalałem-->>taki terror, że ł3ba mała, wpierw wierzganie nogami pół godziny, euforyczny sukces by m to nazwał jakbym płytę 80s nagrywał, potem zapętlenie i w końcu głosy;
bądź co bądź erzac, ale dość tru psychozie bliski.
oi
  • 1180 / 5 / 0
Nie pisz nacpany, bo cieżko zrozumiec cie.
  • 721 / 3 / 0
Możesz chodzić też i mówić cały czas, że wszystko co sie dzieje to deja-vu, znajomą po czymś takim zabrali.
Ale przecież jest tyle fajnych opcji! Możesz nawet iść i powiedzieć, że masz ochotę zajebać każdego, kto się na Ciebie patrzy %-D Albo, że czujesz potrzebę zbierania zużytych torebek po herbacie %-D Albo, że zegary chodzą w drugą stronę i tracisz czasem kontakt z rzeczywistością XD
kwestia kreatywności %-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 987 / 8 / 0
Mam taki problem, że kuratorka z powodu mojego ponownego brania benzo i odwalania numerów w domu, złożyła wniosek odwieszenie wyroku. Powiedziała, że będę miał prawdopodobnie wybór leczenia w MONAR'ze lub odsiadki. Z tego co wiem w ośrodku nie mogą się leczyć osoby z schorzeniami psychicznymi. Czy jeśli przed rozprawą trafię do psychiatryka z myślami samobójczymi i będę to podtrzymywał to mogę uniknąć zjebanego MONARu?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
To wcale nie musi być MONAR lub odsiadka. Możesz starać się o przyjęcie do ośrodka rehabilitacji uzależnionych, z tego co wiem przyjmują tam też osoby ze schorzeniami psychicznymi. Mnie lekarka w sanatorium proponowała taką właśnie opcję, bo mam uzależnienie mieszane. Musisz obadać placówki w swojej okolicy, najlepiej pogadaj z lekarzem.
  • 502 / 40 / 0
greenwave pisze:
Mam taki problem, że kuratorka z powodu mojego ponownego brania benzo i odwalania numerów w domu, złożyła wniosek odwieszenie wyroku. Powiedziała, że będę miał prawdopodobnie wybór leczenia w MONAR'ze lub odsiadki. Z tego co wiem w ośrodku nie mogą się leczyć osoby z schorzeniami psychicznymi. Czy jeśli przed rozprawą trafię do psychiatryka z myślami samobójczymi i będę to podtrzymywał to mogę uniknąć zjebanego MONARu?
Na Twoim miejscu poszedłbym do kuratorki udając skruszonego i bardzo żałującego swych niepoprawnych czynów, obiecał swoją poprawę i to że zaczniesz się leczyć w ośrodku uzależnień. U mnie to przeszło a byłem w identycznej sytuacji czyli odwyk albo pucha tylko za benzo wstaw alko. Pochodzisz trochę zapewne na terapię grupową, dostaniesz dyplom że ją ukończyłeś, pokażesz kuratorce i już będziesz miał trochę luzu z jej strony. Jeśli pracujesz/uczysz się to już masz plusa bo wysłanie Cię na przymusowe wakacje siłą rzeczy przerwie Twoją edukację lub pracę a tego kurator powinien chcieć uniknąć.
  • 987 / 8 / 0
No właśnie podjąłem pracę i ostatnio dzwoniła że jest raczej okej i pogadamy jak wrócę.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / / 0
nawet jak Cie jakas sila wysle do monaru (czego nie polecam, czlowiek cofa sie w rozwoju - tak to widzialem), to na miejscu tez moga stwierdzic ze do psychiatryka powinienes isc. w czasie swojego pobytu w monarze nowi "koledzy" odwiedzali psychiatre w celu zdobycia interesujacych lekow -powodzenia z tym w monarze- i niektorzy wychodzili z usmiechem, obwieszczajac "hura, mam depakine" ale bylo dwoch, ktorzy dostali opcje "a moze miesiac psychiatryk, dla uspokojenia mysli?" i skorzystali. chce przez to powiedziec, ze nie wszystko stracone, nawet jesli kuratorka doprowadzi Cie do monaru to i tak mozesz z niego "wyjsc" i leczyc sie psychiatrycznie.
  • 56 / / 0
Moja znajoma trafiła do psychiatryka, bo przez kilka tygodniu udawała, że dostaje drgawek na widok mężczyzn- głupie, ale podziałało. Lekarz zdiagnozował fobię, która utrudnia funkcjonowanie w społeczeństwie. Zatrzymali ją na jakiś czas.
  • 2878 / 21 / 0
Głupie fhuj, bo idiotka zajmuje miejsce osobom, które naprawdę potrzebują pomocy. Po co to zrobiła?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.