I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight
Jebać Duracell
Po DXM nie umiem skupić się na filmach, wolę swoje "wewnętrzne" projekcje.
mj to chyba taki klasyczny wybór. Nie dość, że jest po prostu milej, to można jeszcze porozkminiać sobie nad fabułą. :)
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
A wy co tam, chodzicie po sajko do kina? Jesli tak to jakie filmy polecacie?
Zdarzało mi się później oglądać filmy na psychodelikach i nie było już tak ciężko, wręcz przeciwnie. Było ciekawie i ekscytująco, można było wyłapywać różne poziomy fabuły, drugie i trzecie dno choć pewnie reżyser wcale takowych nie podejmował ;)
Generalnie duże dawki psychodelików + krwawy film wśród obcego tłumu to nie jest dla mnie ciekawe połączenie. Co innego dawki umiarkowane.
oh everywhere,
she comes in colors
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.