Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1179 / 9 / 0
Być może żyjesz w zbyt idealnym świecie, ale to już inna sprawa ;-)
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 278 / 11 / 0
Póki co żyję w Polsce. I smutno mi patrzeć na ludzi, którzy daliby sobie odebrać resztki praw, jakie tu jeszcze mają.
  • 16 / / 0
Czarno na białym nie jest napisane do kogo należą, ale tak samo mam podpisane kontakty w książce :wall:
  • 5299 / 104 / 0
Autor tematu ma kakalake w gaciach przez nas/was. Dajcie spokój, nie będą mu rozbierali telefonu na czynniki pierwsze w poszukiwaniu cząstek wysokoenergetycznych... Świadek, nie podejrzany, o co ten schiz. Ja też kiedyś miałem lipę i kontaktów nie trzepali, w dupie mieli ten telefon (tak, umyłem go póxniej %-D )
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1179 / 9 / 0
winotu pisze:
smutno mi patrzeć na ludzi, którzy daliby sobie odebrać resztki praw, jakie tu jeszcze mają.
Smutno mi patrzeć na ludzi, którzy ślepo wierzą w praworządność policji.
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
To w końcu beda jezdzic po tej liście czy nie? :#:
  • 278 / 11 / 0
Nie.
  • 1179 / 9 / 0
Dlaczego nie?
Mogą spytać o co chodzi, ale, no kurwa, jeśli jesteś niewinny, to powiedz prawdę.
  • 278 / 11 / 0
karus93 pisze:
beda jezdzic po tej liście czy nie?
gzyp pisze:
Dlaczego nie?
Bo mają lepsze rzeczy do roboty?
  • 5299 / 104 / 0
Oj kurwa nie będą. Trzeba mieć naprawdę dużą ilość, dojebany handel, to przetrzepią to co jest pod panelami w domu przy złych wiatrach, ale w charakterze świadka sprawdzą co najwyżej imei czy telefon nie był jebany gdzieś. Bez kitu nie masz co się ziomek bać
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.