Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
dalem tej wanilii tyle co powiedzmy dupa (ta od lufy) haszu.
  • 1443 / 75 / 0
A myślicie, że jeżeli "namaluję" miodem jakiś ozdobny wzorek na joincie to się będzie palił? Spróbuję jak najcieńszą warstwę (i tu kolejne pytanie jak to zrobić - myślałem o tym, żeby jakiś bardzo płynny miód wykałaczką dozować). To by był majstersztyk!
  • 3955 / 147 / 0
kombinator %-D

nie za bardzo sie skupiasz na tym dzoincie? skup sie na lasce :D
  • 1443 / 75 / 0
Nie no oczywiście się skupię, ale na razie nie mam czasu się z nią widzieć - sesya. No i jakoś muszę odwrócić uwagę od stresu, więc sobie snuję wizje...
  • 397 / 3 / 0
Wzorek na bletce, możesz zrobić atramentem. Kup nabój i wykałaczką rysuj, jeśliś masz talent :D Wpływu na smak czy działanie, to raczej nie będzie miało. Jeśli chodzi o smak, to niektórzy też lubią miętę. Może zrób kilka prototypów i potestuj, tylko i wyłącznie po to, żeby się nie okazało, że po pierwszym buchu zaczniecie się dusić ;)
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1443 / 75 / 0
haha no chętnie przetestuję, tylko żeby nie wyszło tak, że resztę sesji spędzę jako tester :D
  • 397 / 3 / 0
Wybierz kilka najlepszych opcji i poświęć jedną noc ;)
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1443 / 75 / 0
Laska okazała się zajęta. I tak wpadnie na małe pufanie, ale nie chce mi się teraz jeździć po smakowe szlugi i inne rarytasy. Projekt zostaje chwilowo zawieszony, ale myślę, że wkrótce - (choćby dla samej celebracji Marii Janiny) go wznowię.
  • 677 / 1 / 0
Ah, już miałem pochwalić, że będziesz po tym miał cudne grzmocenie a tu bach i czytam ostatniego posta. Wybaczta za offtop
delikatny jestem na zwale.
  • 1 / / 0
To napisałem po przeczytaniu 1 i 2 strony: "co ty kurwa, pedał jesteś? skręć czyściocha albo miksa z prawoślazem czy damianą i tyle, walnij zamiast bletki blunta żeby błysnąć i wsio." Teraz patrzę, że laska zajęta, nie pal z nią, bo albo chce cię zfriendzołnować albo jest szmatą. A jeszcze ci ryj obiją i przypał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.