Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1443 / 75 / 0
ponololo pisze:
wolałbym żeby też była pod wpływem, bo gdyby siedziała obok mnie na trzeźwo to miałbym takie dziwne poczucie, że ja tu przeżywam coś wspaniałego, a ona siedzi obok i się nudzi/niecierpliwi.
Kiedyś jadłem 2c-p z koleżanką. To taki wróbelek mały, 0 doświadczeń z psychodelikami, więc dałem jej dawkę progową, a że bałem się o nią, to rozpuszczając w spirolu chyba nawet pomniejszoną. Skończyło się tak, że jej w ogóle nic nie było, tylko dziwnie się czuła jak zachwycałem się strasznie-brzydką-tapetą w strasznie-tanim-hotelu, albo wzorami jakie tworzyło błoto na chodniku. Myślała, że ją wkręcam ;P
  • 3129 / 26 / 0
Hehe, szczyt biedy, 2C-P i tani hotel oraz błoto na chodniku, rozbawiłeś mnie setnie, Scone %-D
High, how are you?
  • 578 / 8 / 0
Nigdy - po co mi przewodnik, żeby bad tripa uniknąć? To dzięki nim zazwyczaj najwięcej się dowiadujemy jak już je przetrawimy. To tak, jakby przed zabiegiem dentystycznym mówić "ale jak się zacznę bać to pan przestanie, nie?". Jak ktoś się boi latać sam to IMO nie ma sensu się za to brać - chyba, że czysto rekreacyjnie, ale od tego są inne substancje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.