Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
Ehhh.... Ciężko Ci pewne aspekty Zombi wyjaśnić, rób jak uważasz zią :-D
  • 3007 / 7 / 0
Nie o to chodzi, po prostu chodzę po tej ziemi a w czary i smoki nie wierzę, człowiek nie komputer ziomek tylko stworzenie niczym pies tylko różni nas miliony lat ewolucji
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2647 / 41 / 0
Ja tam też w czary i smoki nie wierzę. :cool:
Wierze w to co oczywiste, związłe i poparte wieloma ścisłościami i czystą logiką. :finger:
Ostatnio zmieniony 27 września 2011 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3007 / 7 / 0
Czystą logiką tak? A wierzysz że człowiek może się dorobić niby modlitwą dziwne
Uwaga! Użytkownik zombisztajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2647 / 41 / 0
?
Czy ja tak kiedykolwiek powiedziałem? Ohhh kuhwa, niech ktoś mnie wspomoże bo nie wyrobie zaraz...
Chaotka! Crytek!
Ruszcie dupy! %-D
  • 3007 / 7 / 0
Tak napawde to my kreujemy świat myślami, a wierz mi, tam słyszą Twoje modlitwy (znaczy modlitwy...niezupełnie to powinno mieć formę modlitwy, raczej przyjacielskiego sygnału, tego nie wyraża się w słowach),ale nie mozesz prosic o cos i oczekiwać że BACH! I spełnione...o nie, to działa zupełnie inaczej... może kiedyś załapiesz....
Z tego mogę to wnioskować, nie wołaj pomocy jeśli Ci się kończą argumenty ziomek :D Na gg nie mamy takich debat :P
  • 2647 / 41 / 0
Przeczytaj ze zrozumieniem KURWA!
Zombi do huja!
Przeczytaj co starales sie zacytowac i powiedz mi że
" A wierzysz że człowiek może się dorobić niby modlitwą dziwne"
Że faktycznie to przekazuje ten post...kuhwa mać...
  • 3007 / 7 / 0
Jezu napisałeś że to działa inaczej, że może kiedyś zrozumiem, na razie tak to rozumiem :P Proste, byś wytłumaczył to inna rozmowa :D
  • 2647 / 41 / 0
Nie da rady tego wytłumaczyć, stary :-D Wgl jebać ten temat odpuśćmy sobie :-D
  • 3007 / 7 / 0
No dobra, dajmy na to że ogólna kapitulacja z naszej strony :D Lepiej polatać niż się kłócić %-D
P.S wejdź na gg bo mam bita, 3 Bita :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.