WildMonkey-Sverige pisze:a im dłużej się w ten świat ucieka tym gorzej i ciężej to później przejść na trzeźwo
Koda na depresję nie pomaga, tzn. pomaga, stan depresyjny po upierdoleniu mija... ale co z tego, gdy wraca na drugi dzień?
to ostatnie pytanie olać, żeby nie robić offtopu. Zresztą nie ma zupełnie sensu. a.a.
Powód: .
za to kodeina, w małych dawkach, pomaga na socjalizowanie się. przynajmniej w moim przypadku.
człowiek nie przysypia na stojąco a i język się rozwiązuje i przyjazna dusza innym się staje. przynajmniej na godzinkę, dwie. hmm...
Co do depresji to koda na fazie mi ją często potęguje, ale lubię to uczucie, nie wiem jak Wy. Kiedy jebne się na łóżko, muzyka leci w tle i myślę o problemach. Pomaga w postanowieniu czegoś
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.