uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
w czym tkwi niebezpieczeństwo ?
w ogromnych napieciach wsadz paluszki w kabelki za balastem postaw zmiotke miedzy nogami i jestes pozamiatany heheh ;) lst fajna sprawa. stosuje pierwszy raz w indoor ale juz chyba nieporzuce tej techniki w przyszlym grow sprobuje ja polaczyc z intensywnym topingiem
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: orson »
Od kiedy warto i można stosować lst?
..come along as I take hit from the bong..
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
jak tylko roslinke mozna nagiac na tyle aby jej to nie zaszkodziło, czyli , jak ma ze 15-20 cm.
  • 21 / / 0
Elo

no jezeli kszaczek ma juz 4,5 piętra lisci to juz mozesz smialo zaczynac
pozdro;]
Uwaga! Użytkownik arek1337 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
co do lst to polecam przywiazywanie gumkami, gdzyz nitki/kabelki moga scisnac lodyge jak sie pogrubi.. zeby nie ciac zbytnio lodygi itp.
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kaczy »
Dkladnie ja w poprzednim grow'ie stosowalem wlasnie lst uzywajac gumek recepturek, box mial 70x70x90cm a roslinki rosly prawie plasko wokol doniczek calkiem sympatyczna sprawa.
pozdro
--
Pozdro dla wszystkich ogrodników:
Overgrow the Worldl!
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
Dziś podwiązałem swoje rośliny, są dość gęste i niektóre liście zasłaniają swiatło nowym odrostą, lepiej usunąć te liście czy zostawić, rośliny mają już po 6 pięter i 3,5 tygodnia.
  • 92 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k44 »
masz flo czy vega??
Raczej lisci nie usuwaj
Uwaga! Użytkownik k44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
od wczoraj flo, dam im z tydzień max na pokazanie płci, wybieram samice, robię reveg, siatka itp
jakieś wskazówki może??

ps, liście przyciąłem, ale 1-2 z krzaczka bo strasznie te nowe odrosty zasłaniały, praktycznie nie miały światła one
  • 144 / / 0
witam,

wroce sie jeszcze na chwile do treningu bo znalazlem zajebista metode ;] - mam tez kilka drzewek bonsai w domu, u nich sie stosuje drutowanie i przenioslem to na komopie :)

Zawsze stosowalem supercropping czyli zgniatanie galazek i wyginanie - ja to robie nie tylko z lodyga ale z wiekszoscia odgalezien z tym ze przy wiekszej ilosci roslin to dosc zmudna praca bo one po 1-2 dniach sie podnasza. Taraz poprostu obwiazuje galazke cieniutkim drutem do bonsai i zaginam - nie musze az tak drastycznie lamac jak wczesniej bo sie nie podnosi. Naprawde dziala super, mozna tak zrobic bardzo geste krzaki ;D

pozdro.
Uwaga! Użytkownik WeedTime nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.