Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
tinos pisze:To chyba jeszcze nie miałaś przyjemności uprawiać stosunku z panem na ssri + amph :P to byś wiedziała co to rżnięcie. Podziwiam go, że mu się w ogóle chciało.
Nie miałam przyjemności. Stymulanty średnio mnie kręcą, a ścierwo to już w ogóle. Nawet w miksach.
matthew90 pisze:mega kreatywnosc, odpierdalalem takie rzeczy ktorych bym normalnie nie odjebal
Zresztą i bez dragów można
Moim zdaniem to świetny lek dla nadpobudliwych seksualnie.
melon27 pisze:Piep..ycie
2mg alpry to dla mnie w sam raz na rozluznionko.
Humor wyczesany itp a kutas mały i flak. Raz tylko jak sobie wyobrażałem w myślach, że ją zaraż zerżne jak suke to mi zaczal stawac i za chwile kupa.
Tylko kase straciłem na dziwke. Szok... Może to burdel tak na mnie działa? Bo jak miałem partnerke w domu to mi jakoś szło normalnie eh
mam 24 lata i nie mam z tym raczej problemów. Po prostu miałem w dupie wszystko, ona mi ssała a mi owszem było przyjemnie ale równie dobrze mógłbym w tym czasie rysować kredkami sobie... ;/
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.