Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Ja mam niebieską polfy, sysają jajka i się zacinają, ale trza sobie radzić.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
~ Lilia1
Po dzisiejszym robię przerwę
Pamiętam, że swojego czasu miałem taką fajną, chudą, dlugą 1ml. Świetna była.
~ Lilia1
Akurat z takich pomp jak 2,5 ml to zazwyczaj nabieram tyle ile potrzebuję. ale jak jest to np 10ml to nabiera się całą i podaje towarzystwu w obieg i zdarza się, że kapnie coś więcej niż dany osobnik chciał, dlatego zrezygnowałem z polfy, mam jakąś 2,5 niezidentyfikowanej firmy która świetnie się sprawdza od ponad roku i jestem zadowolony.
Chociaż były momenty, w których patrzałem na fiolkę i zastanawiałem się - ubyły dwie miarki, czy trzy
~ Lilia1
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ryzyko udaru wyższe o 37 proc. Naukowcy wskazują na popularną używkę
Marihuana może zwiększać ryzyko udaru mózgu – wynika z analizy danych ponad 100 mln osób. W przypadku konopi wzrost ryzyka wyniósł 37 proc., ale jeszcze większe wartości odnotowano przy kokainie i amfetaminie. Badacze osobno sprawdzili też osoby poniżej 55. roku życia.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.