Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 5 / 0
Jeżeli chodzi o ten test z apteki na mocz to kwasek cytrynowy i dostaje test dostaje errora- ręki sobie nie dam uciąć bo nie robiłem nigdy takiego testu.
Titi po około 20h kody już w moczu nie będzie po 20h od przyjęcia to ja kiedyś jeszcze miałem lekkie uspokojenie.
  • 2518 / 27 / 0
ByćOszustwem pisze:
Znacie jakiś patent na niewykrywalność kody w tych testach? Nie wiem, dodać spermy do moczu czy wlać giebla albo namelać czy coś? w nagrodę cycki :3
Znam jeden niezawodny patent, poprosić kogoś niećpającego o nasikanie do słoiczka.

Ps. Uważaj w takim przypadku z kobietami, bo może czasami wyjść, że jesteś w ciąży %-D
  • 442 / 6 / 0
Titi po około 20h kody już w moczu nie będzie po 20h od przyjęcia to ja kiedyś jeszcze miałem lekkie uspokojenie

Czytaj więcej na: Kodeina testy na mocz... DXM? : Kodeina - 2 • talk.hyperreal.info
Też miałem kieeeeeedyyyyyś. Tak czy inaczej, testy też miałem robione dzień po przyjęciu takiej dawki i narkomat nie wykazał :)
  • 258 / 2 / 0
Witom :)
Mam do was pytanie jak dlugo od zarzucenia koda utrzymuje sie w moczu, tak aby na tescie jej nie wykrylo.
Bardzo mi zalezy na szybkiej odpowiedzi
Pozdrawiam <3
  • 1558 / 18 / 0
kodeina (podobnie jak większość leków) w organizmie, metabolizowana jest przez kompleks enzymów wątrobowych cytochromu P-450. W ciągu pierwszych 24h po przyjęciu pojedynczej dawki wydalane jest z moczem około 90% przyjętej dawki.

ps. Wikipedia nie boli do chuja
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2010 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 258 / 2 / 0
Blefujesz pisze:
Kodeina (podobnie jak większość leków) w organizmie, metabolizowana jest przez kompleks enzymów wątrobowych cytochromu P-450. W ciągu pierwszych 24h po przyjęciu pojedynczej dawki wydalane jest z moczem około 90% przyjętej dawki.
pojedyncza dawka heh
a jak sie bierze 300 mg to jednak zostaje te 30 mg ktore pewnie test wykryje tak?
  • 86 / / 0
Ja pierdole po 48 godzinach max 72 nic Ci nie wyjdzie na tescie. Poszukaj najpierw w necie zamiast zakładać bezsensowne tematy. I wogóle temat do kosza
  • 1959 / 56 / 0
A co mamusia Cię sprawdza? Wyp. do. szk.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 258 / 2 / 0
grzechotnik pisze:
A co mamusia Cię sprawdza? Wyp. do. szk.
jak nic nie wnosisz do tematu to lepiej nic nie pisz...
  • 232 / 16 / 0
Kurwa, właśnie mnie naszło na rozmyślanie kiedy ostatnio w moim organizmie nie było w ogóle kody/majki. Nie pamiętam.

To już ostatni raz. :wall:
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.