libertine pisze: Zgadzam się z przedmówcą. Maluj na grzybach i to najlepiej jakiejś dużej dawce. Potem nie zapomnij się pochwalić co z tego wyszło:D
Po MJ calkiem fajnie, duzo pomyslow do glowy przychodzi i mozna kreske kontrolowac.
DXM rzuca totalnie chaotyczne obrazy, mozna stworzyc cos niebanalnego ale raczej tylko szkic gdyz dysocjacja nie pozwala na dokladne tworzenie linii
Po ayahuasce wzialem zeszyt z zamiarem rysowania, ale skonczylo sie na tym ze bawilem sie kolorowymi tanczacymi pasmami energii ktore zostawial olowek. I zadne rysowanie nigdy nie dalo mi tyle frajdy ile te bazgroly
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
polot myśli znaczny, kreatywność, przynajmniej u mnie, ale za wiele skutków ubocznych w stosunku do możliwie osiągniętych efektów przy nałogowym pisaniu.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.