greenwave pisze: Mefedron - codziennie, z przerwami od 2 do 4 dni przez okres pół roku.
Oczywiście to o czym mówię, może nie pojawić się w ogóle... bywa i tak.
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Zjesz duużą dawke np 4-HO-MET'a czy acetoksy i zobaczymy czy będzie to obserwowanie świata czy wgląd w siebie...
To akurat jest pewna cecha dysocjantów, ale dysocjacja występuje również przy serotoninergikach....
Wystarczy odpowiednia substancja i dawka juz o S&S nie wspominając.
No stress Mundziel ;-)
Autorze testu substancje... Testuj ich dawki. W końcu możliwe że trafisz na to czego szukałeś.
25-33mg 4-AcO-DMT wydaje sie dobre na pierwsze, a zarazem dobre jakościowo spotkanie z psychodela...
No ale on może przecież woleć dysocnaty... Rzecz gustu prawda?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
.M pisze:Ten temat to nic innego jak kolejna odsłona odwiecznego dylematu: "Co lepsze na pierwszy raz?", przyodziana w mylący tytuł.
pindyjski pisze:Raczej DEX w ilości 360mg, dobra muzyka, a jak tego będzie za mało to trochę tryptaminy.
carnage9 pisze:Aj wlasnie. Kurwiku, a co sadzisz zeby zjesc ruty tak ze 3 gramy wczesniej- oczywiscie z odpowiednia dieta- a pozniej ze 30 4-aco-DMT albo 10 gram tych Philosophers Stone? Bo przypomnialo mi sie, ze mam jeszcze z 10 gram zmielonych nasion ruty- ale leza juz z poltorej roku- w samarce, w ciemnosci. Spsula sie? Bedzie bedzie dobrze?
Na pewno sie nie spsuła, a czy będzie dobrze - no cóż, ruta lubi dorzucić kilka groszy od siebie oprócz tego, że wzmacnia działanie tryptamin, jeśli te kilka groszy Ci nie przeszkadza, to śmiało. Tylko zrób wywar z tych nasion, nie jedz ich... No i przy tych ilościach przygotuj się na potężny kosmos, ale chyba o to Ci chodzi.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).