Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: n d r »
-Boards of Canada- no i oczywiscie -ORB- zimowe klimat
a z nieco szybszych -AKUFEN- My Way - ostatnimi czasy
Uwaga! Użytkownik n d r nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacoos »
No to tak... zalezy jaki trip... zasadniczo to zawsze towarzyszy mi muzyka techniczna... zaczynajac od progressive, d&b, poprzez psy i goa trance na ciezkich odmianach techno konczac... ale zdarza sie takze dosc czesto posluchac wspanialych ambiencikow (polecam nakwaszonym), rozne Aphexy, a takze dobry hip hop... Ale tak i tak najczesciej kroluje undergroundowa muzyka techniczna...:)
  • 437 / 20 / 0
A ja powiem i powtórze:

Sentenced - the Funeral Album

Genialna muzyka, ale tym raze po grzybach.

Ja nie wiem...
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
pit har pisze:
no najlepszy do psychedelików jest psychedelic trance :)
goa też jest nie zgorsza :)
To polecam Blue Room released,(Nawet dziadki z Juno reactor dalej potrafia schizic),Trasvawe"Hellium",Z secikow Dj Maestro party 4 peace,z radia Philosomatica,Matsuri jak kto lubi,ale najdziwniejsze jest "Made on earth"
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 43 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: cpts »
muzyka techniczna ;] ? cos to wymyslil
ja jeszcze polece breakcore'owy venetian snares
  • 640 / 7 / 0
cpts pisze:
muzyka techniczna ;] ? cos to wymyslil
ja jeszcze polece breakcore'owy venetian snares
No tutaj to ja przy Tobie kucam.Ewentualnie jeszcze moge zniesc "We have arived"Mescalinum United,ale to dla mnie granica...dalej nie ide..dygam sie.
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
  • 382 / 8 / 0
A ja jestem pod niesamowitym wrażeniem "Księgi Chmur" Osjana i "Du-Du-Du" Ole Lukkoye. Osoba bardziej ode mnie zdolna do skupienia mogłaby przy tym odlecieć na trzeźwo. ;) Pewnie kiedyś wypróbuję w stanie osobliwym, wtedy będę mogła napisać bardziej konkretnie.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 640 / 7 / 0
zewsząd i znikąd pisze:
A ja jestem pod niesamowitym wrażeniem "Księgi Chmur" Osjana i "Du-Du-Du" Ole Lukkoye.
A to nie jest jakies "New Age" i tympodobne?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aphrodite00 »
Shpongle! Kazdy kawalek z osobna i cale albumy razem.. Np. mistrzowskie Divine Moments of Truth (DMT).
Tak to... faktycznie jakies goa/trance'y, drum'n'bass... albo jakis ambient, cos przy czym mozna sie rozplynac. Nie rozumiem ludzi sluchajacych hip-hopu na tripie.. nie mam nic przeciwko hh ale to poprostu nie jest muzyka na banie. Ale co kto lubi, ja w kazdym razie polecam shpongle
  • 382 / 8 / 0
sieka pisze:
A to nie jest jakies "New Age" i tympodobne?
Nie wiem, co dokładnie rozumieć przez New Age. Muzykę medytacyjną? Ole Lukkoye to zdecydowanie psychodeliczny, "szamański" folk z elementami rocka (wyraźne gitary) i troszką elektroniki. Bardzo transowe, ale nie w tym sensie, co jakieś techno (nie znoszę i tyle; "Divine Moments of Truth" znam i zupełnie mnie nie bierze ;)). Osjan to lżejsza i "jaśniejsza" w nastroju muzyka etniczna - instrumenty w rodzaju fujarek, skrzypiec, bębnów, sitaru - brzmi często jak improwizacja... Mi osobiście bardzo się takie rzeczy podobają, uwielbiam rock i muzykę etniczną, natomiast wszelkie techno mnie razi...
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.