Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Dla mnie szeroko dostępna efka byłaby boskim zmiłowaniem- doraźny komponent NRI do SSRI. Fenidatów muszę unikać, bo mają za duży potencjał rekreacyjny.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Moim marzenien jest widziec hektary ephedry na kaszel , akurat na zmeczenie ale bez szalu no idealna.
Moze nie w kilogramach ale jako herbatka.
Mogla by rosnac u nas jak chwast 1 pokolenie wystarczy aby uczynic raj z Polski.
Jesli 1 pokolenie tzw.pionierskie wyda plon i urosnie 2 pokolenie juz powinna dostosowac sie do grzybow i powietrza w naszym kraju , nie mrozy tylko brak sniegu izolacji jest problemem.
Snieg to izolator napada go duzo ro oslania przed mrozem pod gruba warstwa sniegu jest cieplo.
17 lipca 2018NegatywneWibracje pisze: Zależy, kto czego szuka. Rekreacyjnie wartość efki jest b. niska, ale jako funkcjonalny stim + do redukcji dla ćwiczących jest świetna. Ale tutaj chodzi głównie o etnobotaniczną zajawkę. Potencjał efedryny jako bazy do dalszych "badań" to sprawa niewymagająca nawet uświadamiania. ;-) Gorzej z otrzymaniem czystej substancji w tym celu- to już raczej robota dla zawodowca.
Dla mnie szeroko dostępna efka byłaby boskim zmiłowaniem- doraźny komponent NRI do SSRI. Fenidatów muszę unikać, bo mają za duży potencjał rekreacyjny.
Zastanawiam się nad suszem z chin, kosztował już ktoś z was herbatki z niej?
(Mt 10, 33).
chciałem zapytać czy kupowaliście ephedre sinica z alliexpress, jako herbatę chińską, jest to legalne w Polsce? Czy UC przyczepia się do paczek? Miał ktoś jakieś doświadczenie z kupnem? Czy może coś grozić jak przejmą paczkę?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.