Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Dla mnie szeroko dostępna efka byłaby boskim zmiłowaniem- doraźny komponent NRI do SSRI. Fenidatów muszę unikać, bo mają za duży potencjał rekreacyjny.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Moim marzenien jest widziec hektary ephedry na kaszel , akurat na zmeczenie ale bez szalu no idealna.
Moze nie w kilogramach ale jako herbatka.
Mogla by rosnac u nas jak chwast 1 pokolenie wystarczy aby uczynic raj z Polski.
Jesli 1 pokolenie tzw.pionierskie wyda plon i urosnie 2 pokolenie juz powinna dostosowac sie do grzybow i powietrza w naszym kraju , nie mrozy tylko brak sniegu izolacji jest problemem.
Snieg to izolator napada go duzo ro oslania przed mrozem pod gruba warstwa sniegu jest cieplo.
17 lipca 2018NegatywneWibracje pisze: Zależy, kto czego szuka. Rekreacyjnie wartość efki jest b. niska, ale jako funkcjonalny stim + do redukcji dla ćwiczących jest świetna. Ale tutaj chodzi głównie o etnobotaniczną zajawkę. Potencjał efedryny jako bazy do dalszych "badań" to sprawa niewymagająca nawet uświadamiania. ;-) Gorzej z otrzymaniem czystej substancji w tym celu- to już raczej robota dla zawodowca.
Dla mnie szeroko dostępna efka byłaby boskim zmiłowaniem- doraźny komponent NRI do SSRI. Fenidatów muszę unikać, bo mają za duży potencjał rekreacyjny.
Zastanawiam się nad suszem z chin, kosztował już ktoś z was herbatki z niej?
(Mt 10, 33).
chciałem zapytać czy kupowaliście ephedre sinica z alliexpress, jako herbatę chińską, jest to legalne w Polsce? Czy UC przyczepia się do paczek? Miał ktoś jakieś doświadczenie z kupnem? Czy może coś grozić jak przejmą paczkę?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.