Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tinos »
koleżkom, którzy z Tobą walili nic nie dolega. Sorki ale to wydaję się wkręt może faktycznie coś cię troche głowa boli a ty poprzez panike coraz bardziej sobie wkręcasz. Dobrze Ci radze nie wpierdalaj żadnych stymulantów bo jebniesz kiedyś i na kapie zaczniesz schizować, a po huj jechać do szpitala i usłyszeć, że nic Panu nie jest to tylko lęki ;) Napij sie lepiej piwka
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
"Być może dostałeś wylewu" Wtf juz bym byl martwy? Jesli to wylew to co z tym zrobic i jak to dziala ok kupie witamine c dzisiaj i zazyje duzo
tinos
Tyle ze to nie byl chyba skutek samej mety. Zauwaz ze cos musialo zajsc w momencie WCIĄGANIA. Moze gdyby to byl tynk ze sciany staloby sie to samo kto wie. Mowicie zebym wyluzowac a jednoczesnie piszecie ze mam wylew, napiszcie jeszcze ze to guz mozgu i ze mam 2 lata zycia wtedy wyluzuje calkowicie
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez TheJackal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
TheJackal pisze:
Jesli to wylew to co z tym zrobic
Proponuję upaść na podłogę i dostać ataku padaczki, albo paraliżu połowy ciała, często się to zdarza przy udarze mózgu.

Co za bzdury, hipochondria pełną gębą. Nic ci nie jest, łeb cię napierdala i tyle, przejdzie.

A jak nie wierzysz to proponuje sobie wkręcić, że to postępujący wylew krwi do mózgu, w ciągu 48 godzin oślepniesz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
No w momencie wciagania (nie sekunde po nie sekunde przed tylko dokladnie jak przechodzila przez nos) zaczela mnie glowa bolec i boli do teraz. Czego tu nie rozumiec? Aha po twojemu to bedzie pewnie jakims ćpuńskim slangiem z rynsztoka ale niestety mylisz sie i to nie mi sloma wystaje wiec bedziesz musial poprosic kogos innego o przetlumaczenie. pozdro
PS wiem ze nie jestescie kompetentni ale nie moge isc do lekarza i mu powiedziec co wciagalem przeciez. Poza tym zapytalem sie jak to zalagodzic i co to moze byc nie prosilem o profesjonalna diagnoze
  • 16 / / 0
To powiedzcie mi gdzie mam z tym isc i co powiedziec. Bo przeciez nie moge powiedziec prawdy a wiadomo ze jesli lekarz bedzie mial po wywiadzie niepelne informacje to moze pomoc tylko czesciowo albo w ogole, czasami moze tez zaszkodzic.
EDIT: no dobra ale po 1 nie chce zeby ktokolwiek z rodziny sie dowiedzial a po 2 jesli zrobia mi jakies badania itp to to wszystko idzie do kartoteki i i tak bedzie wiadomo ocb. Poza tym nie wiem jakie moge miec problemy od strony prawnej
Ostatnio zmieniony 25 maja 2010 przez TheJackal, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1611 / 34 / 0
idź na ostry dyżur i opisz objawy i powiedz, że koledzy dali ci jakąś tabletkę

a dopiero jak przyjdzie konkretny lekarz to na ucho mu powiedz prawdę, ale zaznacz żeby nie mówił mamie, bo ci tato wklepie... i mówię to SERIO - to najlepsza rada jak na razie.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 16 / / 0
Ostry Dyzur:P lol nie wiedzialem ze mam to tak pociagnac. Myslalem raczej na dobry poczatek o wizycie u dosyc zaufanego lekarza w przychodni, tylko z drugiej strony on mi po ch pomoze. Jedynie skierowania potrafi wypisywac:P Przejebane, teraz sie czuje jakbym mial gorączke
  • 368 / 10 / 0
Jeśli dostałeś wylewu (duży zabija, mikro powoduje drgawki i ból i przechodzi). Z tego co piszesz wynika że wciągnełeś za mocno i zanieczyszczony drag poszedł ci w zatoki ale jeśli masz drgawki i ból głowy 24h po zażyciu i wypłukaniu to idź do lekarza po odpowiednie leki powiedz że przedawkowałeś jakiś mocny stymulant opisz objawy i po krzyku. Najważniejsze to nie panikuj ja byłem w gorszych sytuacjach i ciągle żyje. A nawet jeśli umrzesz to wiedz że nic nie tracisz świat i tak jest do dupy. Lekarze są po to żeby leczyć po to pasożytują na nas biegnij i męcz białych mafiozów.
I była tam też trzecia grupa więźniów. Ci patrzyli się na ciebie. Patrzyli się na ciebie jakby nie tylko chcieli wciągnąć cię do swojej celi i zrobić z tobą rzeczy patrzyli jakby chcieli zjeść i wysrać twoją duszę jakbyś był niczym.
  • 16 / / 0
Stymulant przez nos? Moge powiedziec ze bralem amfe czy nie? kurwa moze sobie wezme palne w leb bedzie prosciej i nie umre jak ostatnia ciota
  • 528 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: l s »
Sam sie nakrecasz z tym bolem, ciagle o tym biadolisz i robisz pod siebie.
Kiedys tez wciagalem sporo procha i czasem mnie tez tak bolalo, kumpli tez ale nikt nie robil takich scen jak Ty.
Przestan sie nakrecac a samo powinno przejsc.
A jak chcesz to idz do lekarza i powiedz mu prawde, jak masz klamac to nie idz wcale i umrzyj hehe..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.