tinos
Tyle ze to nie byl chyba skutek samej mety. Zauwaz ze cos musialo zajsc w momencie WCIĄGANIA. Moze gdyby to byl tynk ze sciany staloby sie to samo kto wie. Mowicie zebym wyluzowac a jednoczesnie piszecie ze mam wylew, napiszcie jeszcze ze to guz mozgu i ze mam 2 lata zycia wtedy wyluzuje calkowicie
TheJackal pisze:Jesli to wylew to co z tym zrobic
Co za bzdury, hipochondria pełną gębą. Nic ci nie jest, łeb cię napierdala i tyle, przejdzie.
A jak nie wierzysz to proponuje sobie wkręcić, że to postępujący wylew krwi do mózgu, w ciągu 48 godzin oślepniesz.
PS wiem ze nie jestescie kompetentni ale nie moge isc do lekarza i mu powiedziec co wciagalem przeciez. Poza tym zapytalem sie jak to zalagodzic i co to moze byc nie prosilem o profesjonalna diagnoze
EDIT: no dobra ale po 1 nie chce zeby ktokolwiek z rodziny sie dowiedzial a po 2 jesli zrobia mi jakies badania itp to to wszystko idzie do kartoteki i i tak bedzie wiadomo ocb. Poza tym nie wiem jakie moge miec problemy od strony prawnej
a dopiero jak przyjdzie konkretny lekarz to na ucho mu powiedz prawdę, ale zaznacz żeby nie mówił mamie, bo ci tato wklepie... i mówię to SERIO - to najlepsza rada jak na razie.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
Kiedys tez wciagalem sporo procha i czasem mnie tez tak bolalo, kumpli tez ale nikt nie robil takich scen jak Ty.
Przestan sie nakrecac a samo powinno przejsc.
A jak chcesz to idz do lekarza i powiedz mu prawde, jak masz klamac to nie idz wcale i umrzyj hehe..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.