ODPOWIEDZ
  • 300 / 6 / 0
Arctic pisze:
MarcinM21 pisze:
(...)no i te samorobne gilzy + jakiś hardcorowy suchy tytoń to pewnie grubo przekroczy norme ]
Prawda. Ostatnio zostałam poczęstowana właśnie czymś takim i ostro zakręciło mi się we łbie, mimo że palę od jakiś dwóch lat. Na allegro taki tytoń coś około 80zł za 1kg stoi, mocny jest i o wiele bardziej opłaca się samemu kręcić, niż bulić dychę za paczkę. Zresztą, gdzieś temat o samoróbkach jest, poczytaj sobie.
Sam kiedys takie krecilem z mocnego tytexu, to nawet zule nie chcialy tego palic :kotz:
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 1387 / 2 / 0
To jak mowa o własnoręcznie skręcanych szlugach, to może porzućcie Nicotiana tabacum i zacznijcie bawić się Nicotiana rustica. Więcej nikotyny, więcej wszelkich innych świństw :P
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 1876 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: opak »
Widze ze nikt nie pamieta o Gromach , to była moc ! A Reveny to tez sa bardzo mocne fajki/.
kapo
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Zapytam z innej beczki, czy znacie jakiś lekki tytoń, głównie do kręcenia jointów? Nie palę papierosów codziennie, więc nawet lighty potrafią mi nieźle zakręcić we łbie.

edit
mogą być też i smakowe o ile jest dobry tytoń smakowy
  • 1611 / 34 / 0
Bardzo bardzo polecane do jointów są fajki R1 :-)
Choć są tak słabe, że nazwanie ich papierosami to przesada.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 461 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elitesse »
Niewiem czy tylko mi się wydaje, czy Malboro czerwone się jakoś dziwnie palą?
Niby mocne (0,8) ale są jakieś takie lekkie. Bardzo fajne papierosy:)
Uwaga! Użytkownik elitesse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 1 / 0
o tak, tylko czerwone marlborasy palę. pyszne, (o ile tak mozna o fajkach powiedziec) papierosy.

alleluja
Uwaga! Użytkownik Atomowa Purchawa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MarcinM21 »
Troche odbije od mocnych fajek ale czasem lubie dla odmiany kupić sobie pake westów ice :) a szczegolnie teraz po 600 mg kody taki papierosek jest boski i cudowny mmmm . Pozdro
Dla skurwysynów nie mamy litości.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miskov »
Jeśli chodzi o ilość nikotyny to Dunhill. Niestety są one raczej mało dostępne i kosztują około 15zł :nuts: . Jeśli chodzi o moc to Mocne, Popularne, Męskie i Westy Czerwone. Są jeszcze ukraińskie Classici/Jin Lingi ale to już inna bajka.
it's toasted.
  • 666 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: slim »
a Djarum? mysle ze to najwieksza kosa a przy tym smaczne.
Kto zrezygnuje z pewnego i podąży za niepewnym, straci pewne i niepewnego także nie dosięgnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.