Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Które z poniższych NEGATYWNYCH efektów występują u Ciebie najczęsciej i w największym nasileniu :
mdłości, ból brzucha, wymioty, biegunka ( ogółem problemy żołądkowe )
276
31%
zaburzenia koordynacji ruchowej : robowalking, drgawki, roztrzęsione kończyny, skurcze mięśni itp
151
17%
zaburzenia koordynacji wzrokowej : podwójne widzenie, BLUR, desynchronizacja gałek ocznych itp.
91
10%
psychiczny wpierdol/moralniak, paranoje,schizy, psychozy itp ( czyli : oni tu są i na mnie polują )
80
9%
przyspieszenie akcji serca, podniesione ciśnienie, uczucie przesadnego gorąca, gorączka,
72
8%
reakcja histaminowa, swędzenie/igiełki - alergia
75
9%
problemy z oddawaniem moczu, parcie na pęcherz - brak efektów
47
5%
myśli samobójcze, złe tripy o zagrożeniu dla życia lub zdrowia .
27
3%
ból głowy, ciśnienie w głowie, rozpad mózgu na cząsteczki ( ogółem fizyczne hujnie w głowie )
60
7%

Liczba głosów: 879

ODPOWIEDZ
  • 213 / 1 / 0
pan jozek pisze:
Robowalking nie jest skutkiem ubocznym tylko normalnym następstwem ogólnego znieczulenia ciała.
Uuuu, serio, robo jest od znieczulenia? Niezła teoria.. Po ketaminie też będzie? ;)

@down
Hmm, może spięcie mięśni... Ciężkie do zrozumienia wiem.
Ostatnio zmieniony 28 marca 2010 przez mundziel, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 7 / 0
mundziel pisze:
Uuuu, serio, robo jest od znieczulenia? Niezła teoria.. Po ketaminie też będzie? ;)
To mnie oświeć bo może coś przeoczyłem.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 381 / 5 / 0
Ja mam tylko problemy z koordynacja.
Zoladek mam na tyle mocny,ze moge lykac od razu calosc,bez odstepow czasowych.
Mam fart,co ?
"So if you freeze tomorrow,
comeback.Lucky.
We saw your eyes were closing."
Jednak jutro nie nadejdzie.
  • 213 / 1 / 0
Nie, połowa tutaj tak może. Nie jesteś wybrańcem, pf.
Uwaga! Użytkownik mundziel jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 31 / 0
Juz wiem co jest najgorsze - jak toto wchodzi to mam czesto wrazenie ze zaraz umre z podniecenia, ze moje serce tego nie wytrzyma ale w zasadzie to wtedy mysle ze i tak mi wszystko jedno ;) Niemile jest to badz co badz.
Uwaga! Użytkownik blueberry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
pan jozek pisze:
Robowalking nie jest skutkiem ubocznym tylko normalnym następstwem ogólnego znieczulenia ciała. Chyba oczywiste, że po dwóch paczkach, gdy czuję się kwiatkiem na leśnej polance to raczej sobie nie pochodzę. Więc co to robi w sondzie?
Chodzi tutaj negatwne efekty, które dominują na fazie i są najbardziej uciążliwe . NIe mów, że robowalking jest ok gdy nie mozesz chodzić w środku miasta ,
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 47 / / 0
CosmoDo pisze:

Chodzi tutaj negatwne efekty, które dominują na fazie i są najbardziej uciążliwe . NIe mów, że robowalking jest ok gdy nie mozesz chodzić w środku miasta ,

Trzeba być desperatem lub lekkoduchem udając się gdzieś na miasto na tak wyskokiej fazie, że pojawia sie robowalk (bo na niskich dawkach zarówno u siebie jak i u znajomych skutku takiego nie zauważyłam). Nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji, imho zawsze dbałam o bezpieczeństwo i bezprzypałowość w szerokim tego słowa znaczeniu.
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Keeda »
Robowalk pojawia się też czasem na niższych dawkach takich jak 375-450, chodź dosyc żadko. Da rade gdzieś łazic, choc nie radcze po mieście ;p
  • 488 / 7 / 0
Keeda pisze:
Robowalk pojawia się też czasem na niższych dawkach takich jak 375-450, chodź dosyc żadko. Da rade gdzieś łazic, choc nie radcze po mieście ;p
Dawki podajemy w mg/kg. Robowalking pojawia się u mnie od 5 mg/kg (znośny) a od 8 mg/kg ciężki do opanowania.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 648 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shuudan »
To po co chodzisz jak Ci się to nie podoba? Taka już dola dekstronauty że czasem i robotem trzeba być. Ogółem to sama nie doświadczyłam nigdy wymiotów. Najczęściej pojawia się u mnie zez (standard) robowalking (standard) i ogólne zaburzenia koordynacji ruchów. Czyli nic nowego.

Najgorsze jest to, że gdyby stało się naprawdę coś złego (był o tym jakiś wątek) to ciężko się byłoby ogarnąć. Jakiś pożar czy coś. Jakoś nie wyobrażam sobie ucieczki z palącego się mieszkania po dawce większej niż 450 mg.
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.