Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Gwynnbleid pisze:jakie wnioski wyciagnąłeś?czajnikof pisze: Według mnie, na początku przychodzi nagłe olśnienie. Po czasie się powoli rozmywa i dopiero po jakimś czasie, wyciąga się z tego wnioski. Tak było w moim przypadku.
Że nie ma co za dużo rozkminiać, bo niektórych rzeczy nie da się ogarnąć.
I może jeszcze to, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
HunT pisze: [img]http]
Zaszczyć mnie zajebiście awangardowym spojrzeniem.
Czajnik, kto ucieka ten ucieka. Jak odpowiednio ogarniesz ludzio-paranoje to jest lusss i serfing. Gadanie też już mi idzie. Wystarczy to wszystko ogarnąć, jak nową brykę.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
czajnikof pisze:
I może jeszcze to, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Gwynnbleid pisze:
hah yeah right.
czajnikof pisze: Że psycho to kupa w złotym opakowaniu. Super-hiper, jestem bogiem a potem zdania sklecić nie mogę i od ludzi uciekam.
Że nie ma co za dużo rozkminiać, bo niektórych rzeczy nie da się ogarnąć.
Moje posty to fikcja literacka.
A mój wpływ grzybienia na trzeźwe życie jest taki że mam jeszcze bardziej wyjebane
[/quote]
Ogólnie cały temat i wszystkie trudne słowa można skrócić do tego stwierdzenia :D
Elo Vombat.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.