Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
No to chuj z tobą, ja te zmiany mam i nie oddam. Grzybki są genialnym środkiem ale kurwa, wędka to zajebisty środek do zdobywania ryb ale nie każdy za każdym razem wyciągnie szczupaka.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 261 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: che »
No widzę, że grzyby zajebiście cie ukierunkowały. Zbluzgać a najlepiej pobić każdego kto nie myśli tak jak ty:D
Żebyś wiedział płaszczaku. Jestem Oświeconym Sułtanem i dyktuję rzeczywistość, zniżanie się do poziomu istot, które nie są pewne tego co mówią mnie nie interesuje. Jak chcesz to też możesz zostać Sułtanem z tym że tron jest zajęty. Jedyna opcja jaka ci została to stać się mną.
Ostatnio zmieniony 08 kwietnia 2010 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
[ external image ]

Zaszczyć mnie zajebiście awangardowym spojrzeniem.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Gwynnbleid pisze:
czajnikof pisze:
Według mnie, na początku przychodzi nagłe olśnienie. Po czasie się powoli rozmywa i dopiero po jakimś czasie, wyciąga się z tego wnioski. Tak było w moim przypadku.
jakie wnioski wyciagnąłeś?
Że psycho to kupa w złotym opakowaniu. Super-hiper, jestem bogiem a potem zdania sklecić nie mogę i od ludzi uciekam.
Że nie ma co za dużo rozkminiać, bo niektórych rzeczy nie da się ogarnąć.
I może jeszcze to, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
HunT pisze:
[img]http]

Zaszczyć mnie zajebiście awangardowym spojrzeniem.
Sam się nim zaszczyć. Załap w końcu.

Czajnik, kto ucieka ten ucieka. Jak odpowiednio ogarniesz ludzio-paranoje to jest lusss i serfing. Gadanie też już mi idzie. Wystarczy to wszystko ogarnąć, jak nową brykę.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2179 / 31 / 0
czajnikof pisze:

I może jeszcze to, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
hah yeah right.
Hidden mefedron User
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Gwynnbleid pisze:

hah yeah right.
To szydera była, czy przytaknąłeś? Jeśli szydera, chętnie Ci wytłumaczę mój punkt widzenia, z tej strony, bezapelacyjnie oparty na wpierdalaniu psychodelików.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 433 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vombat »
czajnikof pisze:
Że psycho to kupa w złotym opakowaniu. Super-hiper, jestem bogiem a potem zdania sklecić nie mogę i od ludzi uciekam.
Że nie ma co za dużo rozkminiać, bo niektórych rzeczy nie da się ogarnąć.
Pod tym się mogę w pewien sposób podpisać, chociaż z tym uciekaniem od ludzi bywa różnie, czasem da się to opanować i wtedy jest całkiem spoko nawet robię się bardziej towarzyski niż zwykle . A mój wpływ grzybienia na trzeźwe życie jest taki że mam jeszcze bardziej wyjebane co ma zarówno pozytywne jak i negatywne konsekwencje jednak z przewagą pozytywnych. Przy okazji to mój pierwszy post więc witam całą ekipe hypca :)
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 138 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HunT »
[quote=""Vombat""]
A mój wpływ grzybienia na trzeźwe życie jest taki że mam jeszcze bardziej wyjebane
[/quote]
Ogólnie cały temat i wszystkie trudne słowa można skrócić do tego stwierdzenia :D

Elo Vombat.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.