Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Najlepsza z benzodiazepin to:
Diazepam
43
24%
Klonazepam
38
21%
Alprazolam
44
24%
Lorazepam
21
12%
Midazolam
5
3%
Nitrazepam
4
2%
Flunitrazepam
5
3%
Temazepam
2
1%
Inna
19
10%

Liczba głosów: 181

Zablokowany
  • 1285 / 31 / 0
mial ktoś z was doczynienia z lekiem Noctofer? od czasu do czasu brałem po 1 tabletce na dobry sen i uspokojenie nerwów. zamierzam sprobować większą dawkę w celu rozrywkowym. Raz po dłuższej przerwie gdy wziełem ładne 1,5 tabletki maiłem lekkie zawroty głowy oraz niewielkie halucynacje przy przygaszonym swietle ( drobne pzedmioty zmieniały kształt). Czasami miałem bardzo realne i pozytywne sny po Noctoferze które przez pewien zcas pamietałem. Jak bede miał dogodne warunki zamierzam wziąść 2-2,5 tabletki. jesli ktoś bral ten lek w ponadulotkowych dawkach to chetnie bym sie dowiedział zcego sie moge spodziewać.
swoją drogą jest to chyba dosyć mało popularna benzodiazepina ani na tym forum ani na starym nie spotkałem sie z rzadną wzmianką na ten temat
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
ksionc pisze:
mial ktoś z was doczynienia z lekiem Noctofer? od czasu do czasu brałem po 1 tabletce na dobry sen i uspokojenie nerwów. zamierzam sprobować większą dawkę w celu rozrywkowym. Raz po dłuższej przerwie gdy wziełem ładne 1,5 tabletki maiłem lekkie zawroty głowy oraz niewielkie halucynacje przy przygaszonym swietle ( drobne pzedmioty zmieniały kształt). Czasami miałem bardzo realne i pozytywne sny po Noctoferze które przez pewien zcas pamietałem. Jak bede miał dogodne warunki zamierzam wziąść 2-2,5 tabletki. jesli ktoś bral ten lek w ponadulotkowych dawkach to chetnie bym sie dowiedział zcego sie moge spodziewać.
swoją drogą jest to chyba dosyć mało popularna benzodiazepina ani na tym forum ani na starym nie spotkałem sie z rzadną wzmianką na ten temat
To lormetazepam - lek nasenno-hipnotyczny, o silnym działaniu nasennym a także uspokajającym, anksjolitycznym, przeciwdrgawkowym. Stosowany głównie w bezsenności. Apropo's bezsenności - właśnie łyknąłem 15mg Imovane (zopiklon) :)
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
[quote="Iwan"]
Apropo's bezsenności - właśnie łyknąłem 15mg Imovane (zopiklon) ]

Kurwa gówno warty ten Imovane (nie zmrużyłem oka do tej pory po 4 godzinnych próbach) ale skończył mi się Chlorprothixen ale dziś idę do lekarza :) Imovane to się nadaje z alko jak chce się mieć ostre schizy (ale z tą mieszanką to UWAGA!!!WARNING!!!ACHTUNG!!!POZOR!!!) Wogóle to sory za OffTopic ale nie przenoście tego stąd please :)
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziemosław »
Widze że mało osób próbowało Nitrazepamu...
...jak przedstawia się jego rzeczywiste działanie na tle innych benzo ???
Uwaga! Użytkownik Ziemosław nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »
Ja próbowałem ten lek nitrazepam, i powoduje on senność a innych efektów nie moge napisać bo brałem go ostatni raz jakies 10 miesięcy temu nawet w połączeniu z alkoholem nie powoduje tego co inne benzodiazepiny, pamiętam że kiedyś wziołem 4 tabletki nitrazepanu w sumie (20 mg ) i te tabletki brałem stopniowo i nie wszystkie naraz i wypiłem wtedy chyba z 4 piwa i 4 drinki i po tym normalnie chodziłem, a była jeszcze taka sytuacja że raz wziołem tylko 1 tabletke i wypiłem z 2,5 piwa 1 drink to pamiętam że po tym mnie zmuliło tak jak po dużej ilości alko, że nawet miałem lekkie problemy z chodzeniem, w sumie nitrazepam niczego takiego nie powoduje, ale teraz mam w domu relanium i nie wiem jak relanium będzie działało skoro wszystkie benzodiazepiny działają tak samo to relanium tez u mnie nie wywoła żadnego rozluznienia, a to mnie dziwi, jak niektórzy ludzie mieli po lekach typu relanium, xanax, lorazepam,clonazepam przy zamknietych oczach haluny i byli rozluźnieni, skoro nitrazepam i przykładowo xanax to są leki z tej samej grupy i mam jeszcze pytanie jakie efekty można mieć po 2 piwach i 2 tabletkach relanium (10 mg).
http://tomi001.prv.pl
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziemosław »
Ja tam dziś wytestuje Nitrazepam, bo dorwałem całe opakowanie. Jak nie da rady samo z siebie to połącze z jakimś piwkiem :D
Uwaga! Użytkownik Ziemosław nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
pol90 pisze:
mam jeszcze pytanie jakie efekty można mieć po 2 piwach i 2 tabletkach relanium (10 mg).
Po 10mg relanium niewielkie. Ja kiedys wzielam 20 mg (pierwszy raz z benzo) i nie czułam nic, kilka godzin pożniej poszłam na piwo i rzeczywiście było jakos tak inaczej, byłam troche bardziej rozluźniona niz zwykle, ale efekt był dośc słaby.
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 640 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieka »
Rodzynka pisze:
pol90 pisze:
mam jeszcze pytanie jakie efekty można mieć po 2 piwach i 2 tabletkach relanium (10 mg).
Po 10mg relanium niewielkie. Ja kiedys wzielam 20 mg (pierwszy raz z benzo) i nie czułam nic, kilka godzin pożniej poszłam na piwo i rzeczywiście było jakos tak inaczej, byłam troche bardziej rozluźniona niz zwykle, ale efekt był dośc słaby.
To bylo dac 5 tabsow i zachlac 2 perlami mocnymi(na miejscu),przynajmniej u mnie tak 1 razem zadzialalo...potem coraz chujowiej
"Wszystkie istoty sa wbledzie:Biora za szczescie to,co prowadzi do nieszczescia i rozpaczaja z powodu nieszczescia,ktore nim nie jest"
Życie jest dziełem sztuki
  • 1599 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: pol90 »

To bylo dac 5 tabsow i zachlac 2 perlami mocnymi(na miejscu),przynajmniej u mnie tak 1 razem zadzialalo...potem coraz chujowiej
A możesz powiedzieć co miałes po tym.
http://tomi001.prv.pl
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Ale miałam tylko 4 tabsy. A to piwo i tak było nieplanowo z tego co pamiętam, ale to juz naaprawde dawno było :) (z 2 lata)
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.